Η Μαυρέττα Συκιώτη Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με την «Ενωτική Αναγέννηση»

Γεννήθηκα στην Λευκάδα το 1995. Ο πατέρας μου κατάγεται από το Μεγανήσι και έχω κρατήσει άρρηκτους δεσμούς φιλίας με τους Μεγανησιώτες . Διαμένω στην Λευκάδα.

Έχω αποφοιτήσει από την (ΑΕΝ) Ακαδημία εμπορικού ναυτικού Ηπείρου (ΑΕΝ) στην Πρέβεζα. 
Μιλάω Αγγλικά και είμαι κάτοχος πτυχίου ECDL.

Θέλω να σταδιοδρομήσω στο χώρο εμπορικού ναυτικού και να εξασκήσω το επάγγελμα που σπούδασα, σαν γνήσια Μεγανησιώτισα. 

Από τα μαθητικά μου χρόνια, είχα ενδιαφέρον με τα κοινά. Ως μαθήτρια, εκλέχθηκα στο δεκαπενταμελές, ως φοιτήτρια εκλέχθηκα στο συμβούλιο της σχολής.  Γενικά δεν έχω ασχοληθεί με την πολιτική και δεν είμαι πολιτικός. Δεν ζήτησα και δεν ωφελήθηκα από κανέναν καθώς έμαθα να ζω με αξίες και να παλεύω για ότι επιθυμώ να κατακτήσω, δεν μου έχει χαριστεί τίποτα στη ζωή, όλα τα έχω κερδίσει με την αξία μου, την επιμονή μου, την εργατικότητα μου, την αγάπη μου για το επάγγελμα που διάλεξα, στην πορεία μου έως σήμερα δεν υπήρξα ποτέ ιδιοτελής, αναξιοπρεπής και είναι κανόνας στη ζωή μου και για τα επόμενα χρόνια.

Είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιούμαι ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Φίλοι συνδημότες και συνδημότισσες, τόσα χρόνια που έρχομαι στο νησί έχω διαπιστώσει ότι οι έως τώρα αρμόδιοι δεν ενδιαφέρονται για τον απλό πολίτη, για τα παιδιά και τον τόπο ,οι νέοι ασφυκτιούν, το νησί μαραζώνει και εγκαταλείπεται στη μοίρα του, δεν έχουν κάνει τίποτα για τους νέους ανθρώπους ,για την καθημερινότητα του απλού πολίτη(εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) και κατά επέκταση για τον ίδιο τον τόπο.  

Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια της Κατερίνας Καββαδά με το συνδυασμό <<ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ>>, γιατί κάνει ένα νέο ξεκίνημα με σκοπό να ενώσει και όχι να διχάσει τους Μεγανησσιώτες, με νέους ανθρώπους που εχουν όρεξη για δουλειά και στελέχη με πείρα στην αυτοδιοίκηση, γιατί έχει τη γνώση και τη θέληση να τα αλλάξουμε όλα.

Ελάτε όλοι μαζί μας. Βοηθήστε όλοι σε αυτήν την προσπάθεια να αλλάξουμε τα πράγματα στο νησί μας. Δε φταίει κανένας από τους πολίτες για την κατάσταση που επικρατεί. Αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει….«Κοιτάξτε γύρω σας, αλλάξτε τα όλα».

Είναι κάτι πολύ απλό και πολύ ουσιαστικό, δώστε μας την δύναμη να αγωνιστούμε με ήθος και δυναμισμό για κάθε πολίτη του νησιού μας.