Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κώστα Αυγερινού

Ανακοίνωση υποψηφιότητας.

Αγαπητοί Μεγανησιώτες και Μεγανησιώτισσες.

Θέλοντας να ανακοινώσω επίσημα την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ με επικεφαλής την Κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΒΒΑΔΑ και θέλοντας να επικοινωνήσω μαζί σας μιας και δεν είναι εύκολο να βρισκόμαστε όλοι με όλους κάθε στιγμή, δράττομαι της ευκαιρίας  να εκφράσω κάποιες σκέψεις και απόψεις μου.

Κατ΄ αρχήν να πω ότι γεννήθηκα στο Μεγανήσι όπου έζησα μέχρι τα δεκαοκτώ μου.

Κατόπιν έφυγα για κάποια χρόνια δουλεύοντας στα ποντοπόρα πλοία ως αξιωματικός γεφύρας.

Το 1994 ξαναγύρισα στο νησί γιατί ουσιαστικά κατάλαβα έχοντας γυρίσει  όλον σχεδόν τον κόσμο ότι είναι από τα ομορφότερα μέρη και γιατί πάντα το κουβαλούσα μαζί μου.

Από τους πρώτους κιόλας μήνες με αφορμή τις τότε Δημοτικές εκλογές του Δήμου Μεγανησίου ασχολήθηκα ενεργά και είχα την ευκαιρία να συμμετέχω από <μέσα> αφού οι Μεγανησιώτες μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν Δημοτικό σύμβουλο.

Πάντα πίστευα και συνεχίζω να το πιστεύω ότι όλοι ενδιαφερόμαστε για ένα καλύτερο Μεγανήσι. Ο καθένας με την δική του οπτική αλλά όλοι για αυτόν τον σκοπό. Σεβόμενος τις διαφορετικές απόψεις  κάτι το οποίο είναι  αρχή μου και όχι μόνον  πολιτική  και πιστεύοντας στην σύνθεση και ωφέλεια που μπορεί να προκύψει από αυτό θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή  επιτυχία στον τίμιο αγώνα τους.

Όμως μετά από τόσες εμπειρίες  στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης ως δημοτικός σύμβουλος αλλά και από άλλες θέσεις, αισθάνομαι υποχρεωμένος να πω ότι η Κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΒΒΑΔΑ και ο συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ είναι ότι πληρέστερο έχω συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια. Γι’αυτό και συντάσσομαι μαζί τους έχοντας πλήρη επίγνωση του τι κάνω.

Ελπίζω πως κι εσείς, όλοι εσείς που αγωνιάτε για ένα καλύτερο, οργανωμένο ,αξιοκρατικό, εξωστρεφές, φιλικό σε όλους  Μεγανήσι  θα μας δώσετε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε  τις ιδέες μας, το πρόγραμμα μας ,τους στόχους αλλά και την διάθεση μας για συνεργασία με όλους  γιατί αυτές είναι οι αρχές μας.

Κλείνοντας  θέλω να σας ευχαριστήσω που αφιερώσατε  χρόνο για να διαβάσετε  αυτές τις γραμμές και να σας υποσχεθώ  ότι από οποιαδήποτε  θέση  μετά τις εκλογές  εγώ θα συνεχίσω  να αγωνίζομαι για ένα καλύτερο  Μεγανήσι όπως άλλωστε έκανα  όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστώ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ