Ευχαριστήριο μήνυμα Γεωργίας Αυγερινού

Όλοι μαζί κατορθώσαμε, στον ελάχιστο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας, να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη για την παράταξή μας και να εξασφαλίσουμε τη μονοεδρική της Λευκάδας. Από σήμερα μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας, για τη ζωή μας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους Λευκαδίτες για την καθοριστική συμβολή τους στην εθνική προσπάθεια, στον Βουλευτή του νομού μας Θανάση Καββαδά που επανεξελέγη και στη συνυποψήφιά μου Αργυρή Κατωπόδη για τον αγώνα της.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπατριώτες μου που ήταν δίπλα μου στη μάχη αυτή, με τίμησαν με την ψήφο τους και ενίσχυσαν τη Νέα Δημοκρατία. 

Ευχαριστώ θερμά την ιδιαίτερη πατρίδα μου, το Μεγανήσι. Η υποστήριξη και η εμπιστοσύνη που μου επιφύλαξαν οι Μεγανησιώτες είναι συγκινητική.

Ο αγώνας μας για την Ελλάδα και τη Λευκάδα συνεχίζεται. Τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα.
Η ευθύνη όλων μας για την πορεία της χώρας μας και τον μέλλον των παιδιών μας είναι μεγάλη. Καθένας από το δικό του μετερίζι μπορεί και πρέπει να δίνει καθημερινά τη μάχη των ιδεών και των αξιών της παράταξής μας, στηρίζοντας το δύσκολο έργο τη νέας κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανόρθωση της πατρίδας μας. 

Ενωμένοι Μπορούμε να τα καταφέρουμε. 

Θα είμαι πάντα στο πλευρό των Λευκαδιτών και Νέας Δημοκρατίας. 

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη.