Η Τατιάνα Στεφανίδου απόλαυσε στο Μεγανήσι ”Ένα ηλιοβασίλεμα όλο μαγεία» (Instagram Video)

Η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της στο Ιόνιο και περνάει όμορφες στιγμές μαζί με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια, μετά από μια δύσκολη αλλά άκρως επιτυχημένη σεζόν στον ΣΚΑΪ, ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της προκειμένου να επιστρέψει ανανεωμένη από Σεπτέμβρη στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Το πρώτο νησί που επισκέφθηκε η Τατιάνα μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, και τα παιδιά τους ήταν η όμορφη Ιθάκη, ακολούθησε η Λευκάδα κι έπειτα η Κεφαλλονιά. Το ζευγάρι συνεχίζει, ωστόσο, το καλοκαιρινό tour στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Επτανήσων και αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Μεγανήσι, ένα μικρό νησί μεταξύ Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος λατρεύουν τον μικρό αυτό παράδεισο, με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και τις πολλές μικρές αμμουδιές, που συνδυάζει την παράδοση με την κοσμοπολίτικη αύρα.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η Τατιάνα, το πρωί της Τετάρτης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε ένα βίντεο, θέλοντας να δείξει στους followers της το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα που απόλαυσαν κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού δείπνους τους δίπλα στη θάλασσα.

Η Τατιάνα λατρεύει τα ηλιοβασιλέματα και το έχει αποδείξει με τις αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς στα social media.