Ανακοίνωση- καταγγελία «Μεγανήσι για όλους»

Με  ανακοίνωση  του ο δήμαρχος, μέσα από την σελίδα του Δήμου μας στο facebook, θριαμβολογεί για την σύσταση ΦΟΔΣΑ  και αναφέρει ονομαστικά, επαινώντας στην ουσία, τους 7 <<καλούς>>  Μεγανησιώτες συμβούλους που ψήφισαν υπέρ του ΦΟΔΣΑ κρύβοντας σκοπίμως  το γεγονός ότι οι υπόλοιποι 6 ΔΕΝ καταψηφίσαμε αλλά  ζητήσαμε ολιγοήμερη αναβολή της ψήφισης προκειμένου να πάρουμε  γραπτώς  και επισήμως  τις εγγυήσεις εκείνες που θα διασφαλίσουν τα δικαιώματα και την θέση μας στο νέο Φορέα. Πράγμα που δεν είχε γίνει ΜΕΧΡΙ την έναρξη της συνεδριάσεως!

Επιθυμούσαμε και ζητήσαμε να πάμε δυνατοί, ενωμένοι και σίγουροι  ότι πράξαμε το καλύτερο για το συμφέρον του τόπου μας.

Χωρίς περιθώρια λάθους που θα κρατάνε δέσμιο το νησί  με μια  σύμβαση διάρκειας τριάντα  (30) ετών.

Τέτοιες κινήσεις αποσκοπούν μόνο στην πόλωση της  και στον διαχωρισμό των δημοτικών συμβούλων σε καλούς και κακούς  Μεγανησιώτες, προκαλώντας εντάσεις και  ρήξεις  στην κοινωνία.

Και δεν είναι η πρώτη φορά.

Καταδικάζουμε σαν παράταξη αυτές τις τακτικές του δημάρχου  και γενικότερα της δημοτικής αρχής που από ότι φαίνεται συμφωνεί με αυτές, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει διαχωρίσει  την θέση της παρότι το έχουμε επισημάνει πολλές φορές.

Κύριε Δήμαρχε

Η τακτική σας αυτή είναι γνώριμη, παλιά, και ξεπερασμένη.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.