Δελτίο τύπου δήμου Μεγανησίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε συνέχεια των δεσμεύσεων που είχε αναλάβει και αναγγείλει η Δημοτική Αρχή Μεγανησίου στη 2η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 5/1/2020, ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της 3ης Γ.ΕΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ αποφάσισε στη συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, την14/1/2020, να κάνει δεκτό το αίτημα του Δήμου Μεγανησίου, για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταφοράς των απορριμμάτων του στις εγκαταστάσεις του ανωτέρω Συνδέσμου στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ.
Η απόφαση αυτή έρχεται ως συνέπεια της ψήφισης απο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγανησίου για συμμετοχή του στον υπό ίδρυση ΦΟΔΣΑ των Δήμων (Ακτίου-Βόνιτσας, Λευκάδας και Μεγανησίου), και αποτελεί καθοριστικό βήμα για την οριστική λύση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου μας.
Η Δημοτική Αρχή με συστηματικό και αποφασιστικό τρόπο, σχεδιάζει και υλοποιεί τις δεσμεύσεις της για την αντιμετώπιση των σημαντικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει το Νησί μας.
Η ανερμάτιστη και ατελέσφορη κριτική που ασκούν οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις, οι οποίες δυστυχώς αναλώνονται σε επιθέσεις κατά προσώπων, αποδεικνύει την έλλειψη επιχειρημάτων και προτάσεων.
Η Μεγανησιώτικη κοινωνία απαιτεί εδώ και τώρα ΛΥΣΕΙΣ στα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Αντιπολιτευτικές κορώνες ,στείρα κριτική ,αρνητισμός και θεωρίες την αφήνουν παγερά αδιάφορη.

 

 

(Σημ. ΜΤ: το δελτίο τύπου το λάβαμε από τον δήμο με ηλ.ταχυδρομείο. Αν και δεν έχει καμιά σφραγίδα, υπογραφή ή έστω απλή αναφορά του ποιος υπογράφει, το δημοσιεύουμε. Θα παρακαλούσαμε κι από εδώ, με κάθε σεβασμό, τα όποια δελτία τύπου, για λόγους αξιοπιστίας, να αναφέρουν έστω επιγραμματικά τον αποστολέα τους. Έτσι συνηθίζεται στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο.)