Δήλωση Προέδρου ΔΣ κου Κατωπόδη Γεράσιμου

Συνεχίζεται το σήριαλ της κόντρας που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της δημοτικής αρχής, αυτή την φορά με την απάντηση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κου Κατωπόδη, ξανά στα ΜΚΔ.

Σε αυτή ο κος Κατωπόδης χαρακτηρίζει «εξόχως προσβλητική» την  συμπεριφορά του δημάρχου, εντούτοις δηλώνει ότι αποφάσισε τελικά να παραμείνει στην θέση του ενώ ευχαριστεί και την δημοτική ομάδα για την στήριξή της στο πρόσωπό του.

Εν ολίγοις τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα είχε προβλέψει το άρθρο μας εξαρχής. Στα ερωτήματα που προκύπτουν βέβαια από όλο αυτό το καινοφανές σκηνικό, θα επανέλθουμε.

Η δήλωση του Μάκη Κατωπόδη:

«Δήλωση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγανησίου
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πρόσφατη συμπεριφορά του Δημάρχου Μεγανησίου προς το πρόσωπό μου αλλά και το θεσμό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ,είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογική και εξόχως προσβλητική.
Πολύ περισσότερο από τη στιγμή πού όλοι γνωρίζουν ότι στη διάρκεια της θητείας μου προσπαθώ να συμβάλλω στη διαμόρφωση του δημόσιου διαλόγου σε καθεστώς διαφάνειας και πολιτικού ήθους και με αποκλειστικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και το καλό του νησιού.
Σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, υπόγεια παιχνίδια και συμπεριφορές διαπλοκής και παρασκηνίου, τα οποία ουδόλως με αντιπροσωπεύουν, ουδέποτε μετείχα και φυσικά δεν προτίθεμαι να το πράξω τώρα ή στο μέλλον.
Τιμώντας όλους όσους με στήριξαν με την ψήφο τους και όσους με τίμησαν αναθέτοντάς μου την Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισα να παραμείνω στη θέση μου. Το Μεγανήσι παραμένει για μένα πάνω από κάθε σκοπιμότητα, και το όραμά μας για αυτό κεντρική προτεραιότητα.
Ιδιαίτερα οφείλω ένα ευχαριστώ στους συναδέλφους μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην παράταξη “Μεγανήσι με Όραμα”, οι οποίοι με την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, επιβεβαίωσαν σε μια κρίσιμη συγκυρία ότι η πρόοδος του νησιού μας περνά μέσα από την ενότητα, την ομοθυμία όλων μας και την απρόσκοπτη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Παραμένουμε η ισχυρή ομάδα που έχει δεσμευθεί και θα κάνει πολλά ακόμα για το νησί μας».