Μεγάλη συμμετοχή στην πρώτη μέρα του εμβολιασμού παρά τα προβλήματα.

Πολύ καλά πήγε τελικά η πρώτη ημέρα των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού αφού μέχρι αυτή την στιγμή (18.30) έχουν εμβολιαστεί πάνω από 230 συμπολίτες μας και συνεχίζουμε.

Αναφέραμε ότι το πρωί υπήρξαν προβλήματα με το ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής που είχε κολλήσει για καμιά ώρα, παγώνοντας την διαδικασία. Τελικά μετά από αυτό τα συνεργεία του Νοσοκομείου με επικεφαλής τον δρ. κο Θ. Καραγιάννη και την προϊσταμένη κα Α.Ξηρομερίτου, οι δικοί μας γιατροί, η Βοήθεια στο Σπίτι και όλοι οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι από τον δήμο δούλεψαν με συνέπεια και ταχύτητα για να πιάσουμε αυτά τα μεγάλα νούμερα.

Εξαιρετικά θετική η ανταπόκριση του κόσμου. Παρ’ όλα αυτά κάποιοι συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν να εμβολιαστούν καίτοι προσήλθαν, μιας και το σύστημα δεν αναγνώριζε το ΑΜΚΑ τους. Δεν είναι μικρό νούμερο, κάπου 40 είχαν αυτό το θέμα. Η περιπτώσεις αυτές εξετάζονται και πιθανότατα θα επιλυθεί το γραφειοκρατικό αυτό πρόβλημα αύριο το πρωί με παρεμβάσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες. Μερικές φορές τέτοια προβλήματα συμβαίνουν από λάθος καταχώρηση στοιχείων στην Εφορία, απ’ όπου διασταυρωνονται τα στοιχεια. Ελπίζουμε να διορθωθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν από αύριο νωρίς το πρωί (ξεκινούν λογικά 8 η ώρα).

Σημ: οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα του δήμου και τα ΜΚΔ.