Απάντηση Α.Αθανίτη στην συνέντευξη δημάρχου

Παρακολουθώντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την τραγελαφική και λαϊκίστικη συνέντευξη του Δημάρχου στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρίσμα 91,6 FM ήθελα να προσθέσω τα εξής:
Ο Δήμαρχος παραχώρησε μια συνέντευξη καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους.
Χαρακτήρισε δημοσίως ανακρίβειες και ασυναρτησίες την δημόσια ενημέρωση, με δημόσια έγγραφα (μισθωτήριο ενοικίασης ακινήτου και την δαπάνη για την κατεδάφιση του ελαιοτριβείου στο Σπαρτοχώρι) που έκανα στους συνδημότες μου.
Ισχυρίστηκε ότι το μόνο που έχω προσφέρει στην Τοπική Κοινότητα είναι μια βασιλόπιτα και ένας στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου και τίποτα άλλο…….
Δυστυχώς ξεχνάει τα Τοπικά Συμβούλια και τις αποφάσεις, γνωμοδοτήσεις που έχουν πάρει το Τοπικά Συμβούλιά για έργα (αλλαγή δικτύου ύδρευσης στο Σπαρτοχώρι και την απαίτηση του Δημάρχου για ανάπλαση με κυβόλιθο) ξεχνάει το Δημοτικό πάρκινγκ στο Σπαρτοχώρι που με δικιά μου εισήγηση έγινε η ανάπλαση με άσφαλτο και η τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, ξεχνάει την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου για την κατεδάφιση του ελαιοτριβείου, ξεχνάει την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου για την ανάπλαση στη Ρόκκα με αποτέλεσμα να κονομά/ει/νε κάποι/ος/οι.
Να ενημερώσω επίσης τον Δήμαρχο ότι οι παρεμβάσεις στα μνημεία του χωριού μας ( Εθνικής Αντίστασης, Μαρίνου Ζαμπάτη), η παρέμβαση στη ράμπα στο λιμάνι της Ρόκκας και ο καλλωπισμός μαζί με την φωταγώγηση του λιμανιού στα Αλμυρά, όλα αυτά δεν έγιναν μόνα τους. Ακόμη και το πάρκινγκ που νοίκιασες Δήμαρχε, εγώ σου άνοιξα τα μάτια.
Την πολιτική παιδεία μηδέν του ΠασοκΣυριζαίου Δημάρχου την γνωρίζουμε πολύ καλά και την παρακολουθούμε στα Δημοτικά Συμβούλια.
Δεν μας απαντά όμως τι μέλλει γενέσθαι με το Παλαιό Δημοτικό Σχολείο – Κ.Ε.Φ.Ο. στο Σπαρτοχώρι που ως ήδη υπάρχον μουσείο, για το πότε θα ανοίξει. Τι πολιτικό κόμπλεξ είναι αυτό Δήμαρχε, που δεν το ανοίγετε επειδή είναι έργο προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.
Κοιτάξτε στα μάτια τους κατοίκους του Σπαρτοχωρίου και δώστε μια απάντηση ακόμη και σε αυτούς που σας ψήφισαν για τα ανεπιτήρητα μοσχάρια…. Ασχοληθείτε με την καθημερινότητα στα χωριά.
Τι γίνετε με την απόφαση που έχει πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο για την προέκταση του δημοτικού φωτισμού από την οικεία Ιωάννη Σκλαβενίτη (κλωσούρα) έως τον περιφερειακό δρόμο. Ερώτηση προς εσάς κ. Δήμαρχε;
Δεν ζει κόσμος εκεί ή μάλλον δεν σας ψήφισαν, οπότε και δεν ασχολείσθε?
Ακούστε την Τοπική Κοινότητα κ. Δήμαρχε όσον αφορά το αλσύλλιο, θα πάρουμε φωτιά.
Με το κλείσιμο της κεντρική αγοράς στο Σπαρτοχώρι τους καλοκαιρινούς μήνες τι θα γίνει; Είναι μέτρο που έχει ψηφιστεί και το οποίο λειτουργεί μόνο στο Βαθύ.
Υπόγειοι κάδοι: Πάνε τρία – τέσσερα χρόνια και είστε στο μηδέν κ. Δήμαρχε. Υπόγειοι κάδοι χρυσοπληρωμένοι, δεν λειτουργούν και σε τοποθεσία που δεν εξυπηρετεί κανέναν στην Τ.Κ. Σπαρτοχωρίου.
Ντροπή και Αίσχος……
Αναφέρεστε στην άψογη λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου που…….. Δεν υπάρχει καν υπάλληλος το καλοκαίρι να εισπράττει τον ελλιμενισμό, γιατί ακριβώς μιλάτε…..?
Δεν εμπλέκεστε σε διαφορές καταστηματαρχών…….Το βλέπουμε στο Φανάρι. Πέντε φορτηγά άμμο στην παραλία, μπροστά στην πρόσοψη της καντίνας στο Φανάρι και μπροστά από το Δημοτικό αναψυκτήριο που εσείς χάσετε ΤΙΠΟΤΑ.
Είστε υπόλογος σε πολλά κ. Δήμαρχε……..Παρανομίες στα Σπήλια – Στραβουνάμ (αμμόγλωσσα), λιθιές, τσιμέντα και πινακίδες παντού κ. Δήμαρχε. Είστε υπόλογος σε πολλά εσείς και η Δημοτική σας ομάδα.
Αυτό είναι το Όραμα που οραματίζεστε………..
Ένα νησί στο χάλι του και για λίγους………
Δεν αρκεί κ. Δήμαρχε να είστε καλός λογιστής για να διοικήσετε το Δήμο………
Δεν έχετε καν ιδεολογία, πολιτική και ηθική συνείδηση…….
Είστε ένα ουράνιο τόξο που όφελος έχει το συμφέρον και το κέρδος. Τίποτα άλλο……..
Στο μικρό Δήμο του Μεγανησίου τα κόμματα δεν έχουν καμία θέση όσο και να το παίζεται ΝεοΔημοκράτης προς όφελος σας, όσο και να προσπαθούν κάποιοι να σας προασπίσουν στο αυτοδιοικητικό σας μπάχαλο………..
Μιλάτε για τυχοδιώκτες και για λαμόγια…….. Η απάντηση είναι μία κ. Δήμαρχε, κοιτάξτε τον εαυτό σας στο καθρέπτη………
Αυτά πριν τις εκλογές θα μιλήσουμε και για τα πόθεν έσχες………….