«Ηθική υποχρέωση η ψήφος σε Μεγανησιώτη υποψήφιο»- του Λευτέρη Κατωπόδη

ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΝΗΣΙΩΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ

Αύριο 21-5-2023 διεξάγονται, όπως είναι γνωστό, οι βουλευτικές εκλογές για την ανάδειξη των μελών  του νομοθετικού σώματος, δηλαδή των βουλευτών.

Υπάρχουν στιγμές που ο καθένας μας αισθάνεται την ανάγκη να ξεφύγει για λίγο από τις διατυπωμένες πολιτικές ή ακόμη και κομματικές θέσεις του και να θυμηθεί για μια μέρα έστω τον τόπο του, το χώρο που γεννήθηκε, που μεγάλωσε,  αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους πολύ συχνά συνομιλεί, είτε φίλος είναι είτε συγγενής είτε ακόμη και απλός συγχωριανός.

Μια τέτοια στιγμή είναι και πρέπει να είναι η αυριανή μέρα, όταν ο καθένας θα βρεθεί μπροστά στην κάλπη, που θα πρέπει να ψηφίσει όχι κόμμα, αλλά μια σπουδαία επιστήμονα συγχωριανή μας, χρήσιμη στην κοινωνία, που αποφάσισε να προσφέρει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, από ένα άλλο μετερίζι, αυτό της πολιτικής. Μην της το αρνηθούμε. Το πράξαμε με τον αείμνηστο Πάνο Πάλμο. Ας πράξουμε και τώρα το ίδιο. Μπορεί η ψήφος στην Γεωργία Αυγερινού, να ωφελήσει τα μέγιστα τον τόπο μας. Ας εκπληρώσουμε για ακόμα μια φορά έστω, μια ηθική υποχρέωση προς την συγκεκριμένη Μεγανησιώτισσα..

Λευτέρης Π. Κατωπόδης