Κάλεσμα σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, βιλών και εστίασης για συζήτηση με θέμα την όχληση και κίνηση βαρέων οχημάτων κατά την τουριστική περίοδο την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Πηγή: meganisi-life

Η παρακάτω ειδοποίηση-κάλεσμα δεν μας απεστάλη, η πηγή μας φαίνεται παραπάνω. Την δημοσιεύουμε ωστόσο γιατί μας έκανε πραγματικά εντύπωση, τόσο η διατύπωση (ειδικά τα κεφαλαία μας εξέπληξαν!), όσο και το ότι λείπει το όνομα του (ή των) συντάκτη (-ων) της.

Δεν μπορούμε όμως να μην την σχολιάσουμε. Φαίνεται ότι κάποιοι τώρα μόλις κατανοούν αυτά για τα οποία προηγούμενες του κου Δάγλα δημοτικές αρχές πάσχιζαν: τους κανόνες, τους φραγμούς στην ασυδοσία και την αναρχία, τις κανονιστικές αποφάσεις του δήμου για την κυκλοφορία, την διάνοιξη των περιφερειακών, το τουριστικό μοντέλο που θα σέβεται περιβάλλον και πολιτισμό και άλλα πολλά. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Η ανακοίνωση:

«Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, βιλών και εστίασης να παρευρεθούν την Παρασκευή 9 Ιουνίου και ώρα 10:00πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου για συζήτηση με θέμα την όχληση και κίνηση βαρέων οχημάτων κατά την τουριστική περίοδο.

Παρακαλούνται θερμά η παρούσα δημοτική αρχή και οι υποψήφιοι δήμαρχοι ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ για ευνόητους λόγους.

Στη συνάντηση θα παραστούν αντιπρόσωποι και από τις τρεις εταιρίες Ionian, Simson, Thinking Traveller».