Δήλωση απόσυρσης υποψηφιότητας Σπύρου Μάλαμα

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Μένοντας πιστός στις αρχές μου και διατηρώντας ακέραιο το πολιτικό ήθος μου, αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Δημάρχου Μεγανησίου στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η συμμετοχή σε πολιτικά «παιχνίδια» που εμπεριέχουν υπόγειες συναλλαγές και διαφθορά συνειδήσεων και χαρακτήρων, με πλήρη απουσία πολιτικών και αξιακών κριτηρίων, απέχει πολύ από τη θεώρηση μου για το σχεδιασμό του μέλλοντος του νησιού μας.

Δεν θα συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές από καμία θέση υποψηφίου.

Θα παραμείνω όμως ενεργός πολίτης, στηρίζοντας την συμμετοχή των πολιτών στη διοίκηση και τις αποφάσεις της που αφορούν στο Μεγανήσι.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους φίλους και τους συνεργάτες που στήριξαν τον σχεδιασμό μας για την επόμενη μέρα, καθώς και όλους τους υποψήφιους που με εμπιστεύτηκαν και μοιράστηκαν το όραμα μας για το νησί, συμμετέχοντας στον καταρτισμό του προγράμματος. Ήταν πραγματικά τιμή για μένα να τους έχω δίπλα μου.

Εύχομαι και ελπίζω όλοι οι Μεγανησιώτες να συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό και όχι το μικροσυμφέρον και την συνδιαλλαγή.

Σπύρος Μάλαμας