Κλιμάκιο της αστυνομίας στο Μεγανήσι χτες για περιστατικό με αλλοδαπούς. Συνελήφθησαν 7 άτομα

Ένα αξιοπερίεργο περιστατικό συνέβη χτες το απόγευμα στο Κατωμέρι. Όχημα στο οποίο επέβαινε ομάδα ατόμων, σταμάτησε καταμεσίς του δρόμου, δίχως φανερή αιτιολογία. Το σταματημένο όχημα (στην στροφή του Τάτσκου- Τζάνη), οδηγούσε άτομο Ρουμανικής καταγωγής, το οποίο φαίνεται να είναι και ο εμπνευστής της φασαρίας που ακολούθησε. Στην συντροφιά του ήταν και έξι ακόμα άτομα, ασιατικής καταγωγής, όλοι εργάτες σε οικοδομή στο νησί μας.

Σύντομα σχηματίστηκε ουρά αυτοκινήτων, μιας και ο ιδιοκτήτης του οχήματος αρνούνταν πεισματικά – και μάλλον αδικαιολόγητα- να το μετακινήσει από την θέση του. Μετά από κάποιες αντεγκλήσεις και διαπληκτισμούς με τους ντόπιους, κλήθηκε η αστυνομία και κατέδραμε πολυμελές κλιμάκιο αυτής με πλήρη εξάρτυση. Συνελήφθηκε ο Ρουμάνος καθώς και οι συνεργάτες του. Το όχημα μετακινήθηκε τελικά, αλλά η φασαρία κράτησε πολλές ώρες.

Δεν έγινε γνωστό αν ο κυρίως δράστης είχε ψυχολογικής φύσης προβλήματα, ωστόσο φαίνεται να έχει ήδη φάκελο στην Ελληνική Αστυνομία και να είναι παλιός γνώριμος των φιλόξενων ελληνικών κελιών. Πάλι καλά που δεν είχαμε χειρότερα. Καθώς φαίνεται, το «δέντρο» του νησιού μας, σηκώνει πλέον κάθε λογής «φρούτα».