Δελτίο τύπου γραφείου βουλευτή κου Μαργέλη

 

“Σε σχετικό δελτίο τύπου στις 8/12/2010, ενημερώναμε τους συμπολίτες μας για τις ενέργειές μας για την άρση των περιοριστικών όρων στη δόμηση που θεσπίστηκαν με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Σύμφωνα με την αναφερόμενη απόφαση, μεταξύ των άλλων, σε ζώνη βάθους 300 μέτρων από τον αιγιαλό σε όλες τις ανατολικές και τις νότιες ακτές της Λευκάδας, σε όλες τις ακτές του Μεγανησίου, του Καλάμου και του Καστού απαγορεύεται οποιαδήποτε δραστηριότητα πλην της γεωργικής. 
Σήμερα, με ευχαρίστηση, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενο πως ύστερα από συντονισμένες ενέργειες τις τελευταίες 15 ημέρες, με πειστική επιχειρηματολογία, γόνιμη και αποτελεσματική συνεργασία με τους συναρμόδιους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστα Σκανδαλίδη και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Τίνα Μπιρμπίλη, το θέμα οδεύει για λύση.
Και οι δύο Υπουργοί κατενόησαν το πρόβλημα, συμφώνησαν, έκαναν τις αναγκαίες συνεννοήσεις και απομένει πλέον η αναγκαία γραφειοκρατική διαδικασία για την τροποποίηση της Κ.Υ.Α..
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύουμε πως χωρίς μεγάλες κουβέντες, δηλώσεις και καταγγελίες, αλλά με σοβαρότητα, γνώση, συγκροτημένη επιχειρηματολογία και συντονισμένη προσπάθεια, μπορούμε να λύνουμε προβλήματα και να προασπίζουμε τα συμφέροντα του τόπου μας.”

17.12.2010

 

(ΠΗΓΗ: www.lefkadapress.gr)