Θέα από ψηλά.

Το Μεγανήσι από ψηλά!!!

Πως φαίνεται το νησί όταν φωτογραφίζεται από ψηλά, από μακρυά, ή ακόμα και από δορυφόρο. Ένα φωτογραφικό υλικό που «ανίχνευσα» στο Ιντερνετ ,το «μάζεψα» όλο μαζί και σας το παρουσιάζω….

Σπήλια, η Θηλιά, το Κατωμέρι, το Λιμονάρι, το Μεγανήσι από το Νυδρί, το Σπαρτοχώρι, το Βαθύ, το Αλαφομύτη, ο Αθερινός, το Αμπελάκι, τα Φιορδ και οι ακτές, φωτογραφίες από δορυφόρο, από αεροπλάνο, ο φάρος στο Φανάρι και άλλα..

Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες, και καλύτερες και πιο εντυπωσιακές.

Το Μeganisi Times θα χαρεί να τις φιλοξενήσει και έτσι  να καταχωρηθεί όσο γίνεται περισσότερο υλικό και να δημιουργηθεί κάποια στιγμή ένα φωτογραφικό αρχείο,το οποίο και να είναι στην διάθεση του καθενός. Σημαντική προσφορά στην προβολή του νησιού, κομμάτι της ιστορίας του  και κληροδότημα στις νεότερες γενιές.

(Η συγκέντρωση του υλικού έγινε σε μεγάλο χρονικό διάστημα και από πάρα πολλά sites με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να αναφέρουμε τις πηγές.Αν διαφωνείτε με την δημοσίευση στο Meganisi Times παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω emails elli [dot] 70 [at] hotmail.com, savvas [at] meganisitimes [dot] gr. Ευχαριστούμε.)