ΜΕΓΑ Βραβείο απο Γιώτα και Σάρκα για το ΝΗΣΙ στα Βραβεία ΠΣΑΠ!

 

Στιγμές περηφάνιας για το Μεγανησιώτικο κόσμο στα Βραβεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στο ξενοδοχείο Κάραβελ  και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση στη ΝΕΤ ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Τα βραβεία ΠΣΑΠ είναι ένας καταξιωμένος, μακροχρόνιος θεσμός με μεγάλη ιστορία καθώς βραβεύει κάθε χρόνο τους καλύτερους αθλητές. Αυτά τα βραβεία όμως ήταν για μας διαφορετικά από όλα τα άλλα ! Ακόμα και για τους μη ποδοσφαιρόφιλους.  Οι μαθήτριες της πρώτης τάξης του Γυμνασίου μας, Σάρκα Μπεσιάνα και Δάγλα Παναγιώτα έλαβαν μέρος σε διαγωνισμό ζωγραφικής  που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠ και το υπουργείο Παιδείας με θέμα την βία στα γήπεδα και κατέκτησαν την πρωτιά σε επίπεδο περιφέρειας.

Καθισμένες στα μπροστινές καρέκλες με τη αφρόκρεμα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, ακούστηκε  διπλά στα αυτιά μας η λέξη ΜΕΓΑΝΗΣΙ όταν οι κορυφαίοι αθλητικοί ρεπόρτερ καλούν την Παναγιώτα και τη Σάρκα να ανέβουν στη σκηνή με τους νικητές. Βαρύ το βραβείο  αλλά ακόμα πιο βαρύ όταν στο δίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κος Κάρολος Παπούλιας. Στιγμές ζωής με το δέος και την αμηχανία έκδηλα ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των κοριτσιών. Οι πλακέτες σαν μαγνήτης, ήταν αδύνατο να τις αποσπάσεις από πάνω τους καθώς δε τις αποχωριζόντουσαν ούτε στο μπουφέ που ακολούθησε μετά τα βραβεία.

Σε μία βραδιά όταν συγκαταλέγεσαι σε βραβευμένους όπως ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ποδοσφαιριστές, προπονητές και διατητές, όπως οι Σισέ, Νίνης, Τοροσίδης, Σηφάκης, Κάκος, Κωφίδης, Ρεχάγκελ και άλλοι τότε είναι μοναδικό!

Μεγάλη προσωπική επιτυχία, μεγάλη περηφάνια για τους Μεγανησιώτες, τους γονείς, τους δασκάλους και κληρονομία για το Μεγανήσι.

Να σημειωθεί ότι τα κορίτσια έδωσαν το παρόν στα βραβεία με χορηγία του Δήμου Μεγανησίου για το ταξίδι και τη παραμονή τους  καθώς ο   ΠΣΑΠ δεν κάλυψε τα έξοδα αυτά.

Περισσότερα για τα βραβεία δείτε στο Site του ΠΣΑΠ

Το meganisitimes ήταν εκεί και κάλυψε πλήρως τη βραδιά των βραβείων με φωτογραφίες και βίντεο

 

Αναδημοσίευση: Lefkada.at

Φωτογραφίες, Βίντεο: Κανέλλος Κώστας, Γιώργος Α. Κονιδάρης