Δελτίο τύπου βουλευτή κου Μαργέλη για το Νοσοκομείο

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

ΔΗΛΩΣΗ

 

Από τον βουλευτή Λευκάδας ΣΠΥΡΟ ΜΑΡΓΕΛΗ

Για την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου

Με ξεχωριστή χαρά ανακοινώνω στους συμπολίτες μου την από 25/5/2011 απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων κ. Τάσου Αποστολόπουλου για ένταξη και χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ του έργου της ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου της Λευκάδας.

Αυτή είναι η δική μου απάντηση απέναντι στις στείρες αντιπαραθέσεις και την παραπληροφόρηση που επιχειρούν πολλοί τον τελευταίο καιρό για το θέμα της ανέγερσης ή μη νέου Νοσοκομείου στη Λευκάδα.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι πίστεψαν στις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες του τόπου μας και με σκληρή δουλειά καταφέραμε μέσα σε χρόνο ρεκόρ να αναθέσουμε μελέτες που δεν είχαν ανατεθεί, να ολοκληρώσουμε το σύνολο των μελετών, να εξασφαλίσουμε όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις, αδειοδοτήσεις, αποφάσεις και χρηματοδοτήσεις, να λύσουμε προβλήματα και να πετύχουμε την ένταξη του έργου.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Υπουργό κ. Ανδρέα Λοβέρδο γιατί αυτός πήρε τις κρίσιμες αποφάσεις για την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου και καθοδήγησε όλες τις διαδικασίες με τρόπο γρήγορο και αποτελεσματικό.

Με την ευκαιρία ευχαριστώ όλους τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες που εκτιμούν και στηρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλουμε για να πετύχουμε τις μεγάλες υποδομές για τον τόπο μας και να καταστήσουμε την Λευκάδα ένα σύγχρονο κέντρο της ευρύτερης περιοχής της μεσοδυτικής Ελλάδας.                                                                  

                                                                    Από το Γραφείο Τύπου