Συλλαλητήριο ΕΚ Λ-Β, ΠΑΜΕ την Παρασκευή

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ
Απαντάμε στο νέο αντεργατικό τσουνάμι
Διεκδικούμε αγωνιστικά μέσα από Λαϊκή Επιτροπή ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

Εργαζόμενοι, συνεχίζουμε τον αγώνα σε κάθε τόπο δουλειάς και κατοικίας, με προοπτική την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.
Λέμε όχι στους εκβιασμούς και χωρίς ταλαντεύσεις να οργανώσουμε με σχέδιο την αντίσταση μας κατά της αντιλαϊκής πολιτικής.
Σήμερα δεν αρκεί ένα κίνημα διαμαρτυρίας, αλλά κίνημα καλά οργανωμένο, προσανατολισμένο, με γραμμή κατά των μονοπωλίων και των πολιτικών και συνδικαλιστικών υπηρετών τους. Ο δρόμος αυτός θα είναι δρόμος σύγκρουσης με την πλουτοκρατία και τους πολιτικούς της υπηρέτες.
Η κατάσταση της υγείας στην Λευκάδα, όπως και σε όλη την Ελλάδα πρέπει να σημάνει γενικό ξεσηκωμό!
Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της πολιτικής ιδιωτικοποίησης της υγείας και θα γίνει ακόμα χειρότερη λόγω των δραστικών περικοπών στις κρατικές δαπάνες για την δημόσια υγεία κατά 1δις 300εκατ€ το 2011 και κατά 350εκατ € κάθε χρόνο μέχρι το 2015. Οι περικοπές αυτές τις ψήφισε ο βουλευτής και τις αποδέχονται διορισμένοι της κυβέρνησης και αιρετοί προσκείμενοι στο κυβερνητικό κόμμα.
Πλανώνται όσοι νομίζουν ότι, με όλους αυτούς θα διεκδικήσουν κονδύλια για την υγεία, αφού συμφωνούν σε όλα και με την περικοπή και την αντιλαϊκή πολιτική.
Την κατάσταση αυτή μόνο ένα πλατύ μέτωπο του λαού της Λευκάδας μπορεί να αποτρέψει και όχι Επιτροπές από κυβερνητικούς παράγοντες, θιασώτες ψηφοφόρους του μνημόνιου.
Μέσα από μια Λαϊκή Επιτροπή πρέπει να απαιτήσουμε :
Νέο Νοσοκομείο στην Λευκάδα και στελέχωση με επισκευή του σημερινού
Όλοι μαζί μπορούμε να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας για δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Να μη δεχτούμε περικοπές και καμιά συμμετοχή στη πληρωμή για φάρμακα και εξετάσεις. Η υγεία, μπορεί και πρέπει να παρέχεται ως κατοχυρωμένο λαϊκό δικαίωμα, ισότιμα και δωρεάν σε όλους, χωρίς εισφορές και πληρωμές, χωρίς διακρίσεις.
Το φάρμακο είναι κοινωνικό αγαθό και ως τέτοιο πρέπει και μπορεί να παρέχεται σε όλους όσους το έχουν ανάγκη..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΝΗ
ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΗ ΜΗΝΑ 8,30 μμ

Την μέρα που θα συζητούνται στη Βουλή τα νέα βάρβαρα μέτρα, καλούμε σε γενικό ξεσηκωμό, τους εργαζομένους, με πανελλαδική πανεργατική απεργία.
Καλούμε τους αυτοαπασχολούμενους να κλείσουν τα μαγαζιά τους, τους μικρομεσαίους αγρότες να αφήσουν τις δουλειές στα χωράφια, τους σπουδαστές και τις γυναίκες.
Την ημέρα εκείνη να νεκρώσουν τα πάντα. Να δείξουμε την απόφαση μας να παρεμποδίσουμε την αντιλαϊκή βαρβαρότητα, να κλιμακώσουμε την πάλη μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ
ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ