Ξανά… Ο ALPHA στο Μεγανήσι

ή Το Μεγανήσι στον ALPHA … Όπως προτιμάτε ! Ρεπορτάζ για το Μεγανήσι και τον Σκορπιό με θέμα «Οι Παράδεισοι του Ιονίου» είχε ο μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της 29 Ιουλίου 2011, με το μεγαλύτερο σκέλος του να αφιερώνει στο Μεγανήσι όπου είχε επισκεφτεί ξανά και το προηγούμενο καλοκαίρι.

«Κυρίες και Κύριοι, στο Ιόνιο θα ταξιδέψουμε τώρα και θα γνωρίσουμε το Μεγανήσι. Τα τελευταία χρόνια, οι επισκέπτες γίνονται ολοένα και περισσότεροι, απολαμβάνοντας τα κρυστάλλινα νερά, τους μαγευτικούς κόλπους και φυσικά το καλό φαγητό». Με αυτή τη εκφώνηση που ήταν και οι κυρίως αναφορές,ξεκίνησε το ρεπορτάζ ο Παρουσιαστής Νίκος Μάνεσης δίνοντας τη σκυτάλη στην εκφωνήτρια, συμπληρώνοντας ότι «Έλληνές και ξένοι ανακάλυψαν τα τελευταία χρόνια το Μεγάνησι, το καταπράσινο νησάκι που απέχει μόλις λίγα λεπτά από τη Λευκάδα»  με πλάνα του Μεγανησίου να πλημμυρίζουν τις οθόνες μας…

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Y1l0QTWgh7U’]

Η μεγάλη προβολή του Μεγανησίου τα τελευταία χρόνια από τα ΜΜΕ, ανεβάζει και το πήχη όλο πιο ψηλά και το βρίσκει πλέον να ¨ανταγωνίζεται¨  επιτυχώς και μεγαλύτερα κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας κάνοντας περήφανους εμάς που έχουμε το προνόμιο να είναι το νησί της καρδιάς μας και έτοιμους να υποδεχτούμε με τη φιλόξενη αγκαλιά μας τους επισκέπτες μας.