Ημερίδα στη Λευκάδα για την επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                   Κέρκυρα 23 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού

49100, Κέρκυρα

Τηλ: 26610 – 26523

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Ημερίδα στη Λευκάδα για την επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, την ΕΡΤ και τον πάροχο ψηφιακού σήματος Digea, ενόψει της έναρξης της ψηφιακής μετάδοσης των κρατικών και ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας από το κέντρο εκπομπής «Ακαρνανικά» στις 9 Δεκεμβρίου 2011, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα, με θέμα: «Η Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων».

Στόχος της ημερίδας είναι η έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, ώστε η μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή να γίνει ομαλά και με απόλυτη επιτυχία.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 16.30, στην αίθουσα του Διοικητηρίου Λευκάδας και είναι ανοικτή για το κοινό που θα ήθελε να ενημερωθεί.

Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα διανεμηθεί στους συμμετέχοντες ενημερωτικό υλικό, ενώ αρμόδιοι τόσο από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων όσο και από την ΕΡΤ και της Digea, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων αλλά και του κοινού.

Σας ευχαριστούμε για την προβολή του θέματος

Σημείωση: Παρακαλούνται οι δημοσιογράφοι των τοπικών Μ.Μ.Ε. να καλύψουν την ημερίδα.

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης στην Ιστοσελίδα της Digea