Ο “Μέντης” παρουσιάζει: Τζένη Δάγλα, “Η Άγνωστη Χώρα” στο θέατρο Αργώ

Ο Σύνδεσμος Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ”  παρουσιάζει τη Μεγανησιώτισα Τζένη Δάγλα στο θεατρικό της με τίτλο “Η Άγνωστη Χώρα” που θα ανεβεί από την ομάδα “ΟΜΜΑ Στούντιο” στο θέατρο Αργώ στις 21 Φεβρουαρίου και για 8 μόνο παραστάσεις.

Η Τζένη Δάγλα κατάγεται από το Κατωμέρι και είναι κόρη του παιδίατρου Μάκη Δάγλα. Είναι η πρώτη της θεατρική συγγραφική προσπάθεια και έχει ήδη αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Ένα θεατρικό μονόπρακτο που συνδυάζει τη βία αλλά και τη τρυφερότητα. Μια ποιητική αναφορά στην εσώτερη “Αγνωστη Χώρα” που έχουμε μέσα μας και που για να την αντιληφθούμε χρειάζεται η ουσιαστική επαφή με το κόσμο και τους άλλους γύρω μας.

Στη πρώτη παράσταση θα παρευρεθεί και η συγγραφέας, Τζένη Δάγλα.  Μια παράσταση μέσα στο πνεύμα των καιρών της απόλυτης μοναξιάς και αδιεξόδου που προκαλεί η οικονομική κατάσταση, μια σύγχρονη ιστορία που διαδραματίζεται στο δρόμο τη περίοδο των ταραχών που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στο Σύνταγμα, με τη συνάντηση δύο τόσο διαφορετικών γυναικών, που η επαφή μεταξύ τους θα τους οδηγήσει να αναγνωρίσουν την ”Άγνωστη δύναμη” που κρύβουν μέσα στους.

Θέατρο ΑΡΓΩ, Ελευσινίων 15, μετρό Μεταξουργείο

Παραστάσεις: 21/22/28/29 Φεβρουαρίου & 1/6/7/8 Μαρτίου 2012. Ώρα παραστάσεων: 21.00. Διάρκεια παράστασης: 70’

Τηλ.:210-5201684/5

Τιμή: 10 €


Πηγή: Σύνδεσμος Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ»