Στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 

Στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

   Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, παρακολούθησε και χαιρέτησε χθες στο 5ο Πανελλήνιο και 4ο Πανευρωπαϊκό επαγγελματικό και επιστημονικό συνέδριο νοσηλευτών, το οποίο πραγματοποιείται στην Κέρκυρα.

   Ο Περιφερειάρχης στο χαιρετισμό του -μεταξύ των άλλων- τόνισε:

   «Θέλω να σας καλωσορίσω στην Κέρκυρα και στα Ιόνια νησιά και να ευχηθώ καλή επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου σας. Με την ευκαιρία καλωσορίζω και τους εκπροσώπους της 6ης Περιφερειακής Υγειονομικής Διεύθυνσης.

   Παρά την οικονομική κρίση που βιώνουμε ως χώρα και ως κοινωνία και τις δυσμενείς επιπτώσεις που έχει επιφέρει στη λειτουργία του τομέα της Υγείας, το νοσηλευτικό προσωπικό, οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές, συνεχίζουν άοκνα  να προσφέρουν με επαγγελματική και επιστημονική επάρκεια τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς.

   Όσοι έχουμε υπηρετήσει τον τομέα της Υγείας, γνωρίζουμε καλά ότι  η προσφορά στον συνάνθρωπό μας, υπερβαίνει την οικονομική κρίση και προέχει η επίτευξη της αποστολής μας, που είναι η απάλειψη του ανθρώπινου πόνου και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών».

Τιμητική βράβευση του Περιφερειάρχη

   Ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, Αριστείδης Δάγλας, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδωνα Σπύρου, για την προσφορά του και την υποστήριξη του στην πραγματοποίηση του συνεδρίου.