2ο Music Highway Festival

23 Φεβρουαρίου 2013, 20:30, Κύτταρο 

2ο Music Highway Festival
Never too old to rock ‘n’ roll !!!

 

The Bullets
Mr. Highway Band
The Rosewood Brothers
Daddy’s Work Blues Band

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, 20.30
Κύτταρο Live Club
Είσοδος: 10 ευρώ (+ μπύρα)

Το 2ο Music Highway Festival είναι εδώ!

Τα πάντα είναι έτοιμα για τη δεύτερη παρουσία του φεστιβάλ που αρχίζει να καθιερώνεται ως θεσμός στη συνείδηση του μουσικόφιλου κοινού. Μετά την επιτυχία με την οποία στέφθηκε η πρώτη προσπάθεια πέρυσι το Φλεβάρη ο χώρος του Κυττάρου θα φιλοξενήσει ακόμα μία βραδιά, στην οποία η καλή μουσική και η διασκέδαση θα έχουν τον πρώτο λόγο. Η μεγάλη απήχηση της πρώτης απόπειρας του φεστιβάλ έδειξε τη θέληση του κόσμου να δει και να στηρίξει τις εγχώριες μπάντες, τις οποίες σπάνια έχει την ευκαιρία να απολαύσει. Και αυτός είναι ο πρωταρχικός σκοπός και του 2ου Music Highway Festival: να δώσει την ευκαιρία σε κάποια από τα πολύ ποιοτικά και αξιόλογα συγκροτήματα της ελληνικής σκηνής να βρεθούν μαζί επί σκηνής και να προσφέρουν μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

Και αν πέρυσι διασκεδάσαμε με τον “Tom Waits και τα κλαρίνα”, φέτος το μότο μας είναι το δυναμικό “Never too old to rock ‘n’ roll”! Ξεκάθαρο μήνυμα που προκύπτει άμεσα από το ύφος της φετινής σύνθεσης του φεστιβάλ, καθώς οι μουσικές που θα ακουστούν καλύπτουν όλο το φάσμα της rock μουσικής, από τις βαθιές ρίζες των blues και του rock ‘n’ roll μέχρι το σύγχρονο ήχο. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Daddy’s Work Blues Band, μια μπάντα που με τη δική της ιδιαίτερη προσέγγιση των blues ξέρει να προσφέρει εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις γεμάτες δυναμισμό. Τη σκυτάλη θα πάρουν οι Rosewood Brothers, ένα πολυμελές σχήμα που αν και έχει ως σταθερή βάση τον παραδοσιακό αμερικάνικο ήχο δε διστάζει να πειραματιστεί προσφέροντας ένα μείγμα από blues, soul, funk και rock στοιχεία. Τρίτοι στη σειρά θα εμφανιστούν οι οικοδεσπότες του φεστιβάλ Mr. Highway Band, για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη με τη rock διάθεση και την ένταση που χαρακτηρίζει τα live τους. Headliners της βραδιάς θα είναι οι Bullets από τη Θεσσαλονίκη. Μια από τις πιο ιστορικές ελληνικές μπάντες με πορεία που ξεπερνά τα είκοσι χρόνια που εγγυάται με τους ξέφρενους rockabilly, surf και rock ‘n’ roll ρυθμούς της την απόλυτη διασκέδαση και χορό μέχρι τελικής πτώσεως.

Το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου, το Κύτταρο ανοίγει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει το 2ο Music Highway Festival! Μια βραδιά γεμάτη μουσική, από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς!!!

ΑΦΙΣΑ 2ο Music Highway Festival

2nd Music Highway Festival Poster

ΑΦΙΣΑ 2ο Music Highway Festival

2nd Music Highway Festival Poster II

2ο Music Highway Festival ΚΑΡΤΑ

2nd Music Highway Festival II

2ο Music Highway Festival για FACEBOOK TIMELINE (ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ)

2nd Music Highway Festival Facebook Timeline

2ο Music Highway Festival SAVE THE DATE BANNER

2nd Music Highway Festival banner

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2nd Music Highway Festival MeganisiTimes