Η Σταματέλου νέα Γραμματέας της Τομεακής του ΚΚΕ

P4260202-300x225

«Φρέσκο» πρόσωπο στη θέση του γραμματέα της Τομεακής Οργάνωσης Πρέβεζας-Λευκάδας του ΚΚΕ

Στο πλαίσιο της γενικότερης φιλοσοφίας του ΚΚΕ, να εμπιστευτεί νέα και αξιόλογα στελέχη του, προερχόμενα από την ΚΝΕ, η Τομεακή Οργάνωση Πρέβεζας-Λευκάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, εμπιστεύτηκε τη θέση του γραμματέα της οργάνωσης στην 26χρονη Δήμητρα Σταματέλου.

Η Δήμητρα Σταματέλου του Σπυρίδωνα, είναι γιατρός στο επάγγελμα. Γεννήθηκε στην Πρέβεζα και μεγάλωσε στη Λευκάδα. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Εργάζεται ως αγροτικός γιατρός στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Αθήνας. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου του Κ.Σ. της ΚΝΕ και στέλεχος του Κόμματος. Υπήρξε μάλιστα και υποψήφια βουλευτής του Κόμματος στη Λευκάδα.

Η αλλαγή της οργανωτικής δομής του ΚΚΕ, προβλέπεται από το νέο καταστατικό, το οποίο θα εγκριθεί από το Συνέδριο του Κόμματος τον Απρίλιο. Οι Κομματικές Οργανώσεις Βάσης συνενώνονται σε Τομεακές Οργανώσεις και οι Τομεακές Οργανώσεις σε Οργανώσεις Περιοχής, ενώ θα δημιουργηθούν και Περιφερειακές Οργανώσεις που θα συνενώνουν έναν αριθμό Τομεακών Οργανώσεων. Η νέα Τομεακή Οργάνωση περιλαμβάνει τόσο την Πρέβεζα, όσο και τη Λευκάδα, ενώ ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστας Κωτσαντής, θα αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο.

(Πηγή: www.kolivas.de)