Ανακοίνωση Παύλου Δάγλα, Υποψήφιου Δήμαρχου Δήμου Μεγανησίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΔΑΓΛΑ  ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑNΗΣΙΟΥ

Φίλες και φίλοι Μεγανησιώτες, με αίσθημα ευθύνης, απευθύνομαι σήμερα σε όλους εσάς, ανακοινώνοντας την πρόθεσή μου να είμαι επικεφαλής ενός νέου Δημοτικού Συνδυασμού φιλοδοξώντας να οικοδομήσουμε μαζί σας μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης.

Η νέα εποχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται νέα, άφθαρτα πρόσωπα και ομάδα ανθρώπων που να γνωρίζουν τα προβλήματα του Δήμου και να  είναι έτοιμοι να δώσουν λύσεις  στα συσσωρευμένα προβλήματα (κατάλοιπα) από τις λανθασμένες  πολιτικές επιλογές του παρελθόντος.

Ενωμένη η τοπική κοινωνία, απαλλαγμένη από μικροσυμφέροντα να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις και να μετατρέψει τις δυσκολίες σε ευκαιρίες ανάπτυξης χρησιμοποιώντας το καλύτερο διαθέσιμο, έμπειρο δυναμικό της.

Η νέα εποχή που ζούμε δε χρειάζεται προχειρότητες και «Σωτήρες». Η εποχή των «Σωτήρων» είναι παρελθόν. Χρειάζονται άνθρωποι που διαθέτουν γνώση, εργατικότητα και πνεύμα συνεργασίας έτσι ώστε το οικοδόμημα που θα δημιουργηθεί να αποπνέει σεβασμό και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στο νησί μας. Να διαχειριστούν την εξουσία προς όφελος των δημοτών και όχι ιδίου συμφέροντος.

Με βάση όλα αυτά, αποφάσισα να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου Μεγανησίου.

Η απόφασή μου αυτή υπαγορεύτηκε από τις επανειλημμένες συζητήσεις και προβληματισμούς με αυτοδιοικητικά πρόσωπα, αλλά και από την αγωνία πολλών συμπολιτών μας για το μέλλον του Δήμου μας.

Περάσαμε πολλά χρόνια απραξίας και κακής διαχείρισης των δημοτικών πραγμάτων από την σημερινή Δημοτική  αρχή.

Το νησί βρίσκεται σε πολύ δυσμενή θέση και το μόνο που ενδιαφέρει την Δημοτική αρχή είναι η διαχείριση των πραγμάτων με σκοπό την διατήρηση των υπαρχουσών ισορροπιών και όχι την ανάπτυξη, γι ‘αυτό  άλλωστε και η αγωνιώδης προσπάθειά της να παραμείνει στην εξουσία. Άλλωστε ας είμαστε ρεαλιστές , δεν υπάρχουν ισόβιοι άρχοντες. Κάποιοι άνθρωποι σε κάποια χρονική στιγμή ή για μια περίοδο δίνουν , προσφέρουν ότι μπορούν, από κει και πέρα κουράζονται και αρχίζουν να επαναλαμβάνονται μη έχοντας άλλη ενέργεια και εκεί αρχίζει η φθορά αλλά και η αγωνιώδης προσπάθεια παραμονής στην εξουσία μόνο και μόνο για την εξουσία μιας και οι ίδιοι πολύ καλά γνωρίζουν ότι ο παραγωγικός τους κύκλος έχει κλείσει.

Σήμερα είμαστε ακριβώς στο σταυροδρόμι των επιλογών για να εμφανίσουμε μια νέα δημοτική πρόταση. Δική μας φιλοσοφία είναι η κινητοποίηση του κόσμου και η  λήψη αποφάσεων  με γνώμονα κατ’ αρχήν την κάλυψη των ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία μας .

Με δεδομένη την αγάπη μας για το νησί , με δεδομένη τη θέλησή μας να προσφέρουμε και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε συμπολίτη μας, σας καλούμε όλους να έρθετε κοντά μας.

Θέλουμε τη συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του νησιού μας, για τη συγκρότηση ενός πολυσυλλεκτικού δημοτικού συνδυασμού και την κατάρτιση ενός ρεαλιστικού προγράμματος για τον τόπο μας το οποίο θα πραγματοποιηθεί  κατά την  διάρκεια της επόμενης δημοτικής περιόδου.

Ας ενώσουμε την αγάπη μας για το Μεγανήσι και  να στρατευθούμε σε μια κοινή προσπάθεια για να πετύχουμε περισσότερους στόχους και να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας όπως πραγματικά του αξίζει. Σύγχρονη και ανθρώπινη.

 

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΔΑΓΛΑΣ  ΠΑΥΛΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΔΑΓΛΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑNΗΣΙΟΥ-1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΔΑΓΛΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑNΗΣΙΟΥ-2