Ο Λευτέρης Κατωπόδης Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Επτανησιακή Αναγέννηση

                  katopodisl1

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

“ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”: Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ.

…//…

           Οι περιφερειακές εκλογές του Μαϊου πλησιάζουν. Μέσα στη δίνη της μνημονιακής καταιγίδας, αλλά και του άκρατου κομματισμού και  πολυκομματισμού, καλούμαστε  να επιλέξουμε τον συνδυασμό και τα πρόσωπα εκείνα που θα εκπροσωπήσουν επάξια τα Ιόνια Νησιά.

 

           ept_anag112

          Χωρίς πολλή σκέψη  η επιλογή των κατοίκων της Λευκάδας και  του Μεγανησίου, καθώς και των άλλων δύο νησιών Κάλαμου και Καστού,  πρέπει να είναι το ανεξάρτητο και αδέσμευτο ψηφοδέλτιο της «ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», επιλογή την οποία  στηρίζω και υποστηρίζω και εγώ, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, για τους εξής απλούς λόγους:

 

           ΔΙΟΤΙ το Αθηνοκεντρικό κράτος, υπήρξε διαχρονικά ασυνεπές στις υποχρεώσεις του απέναντι στα επτάνησα και αυτό αποτυπώνεται παντού και σε όλες τις υποδομές (νοσοκομεία,λιμάνια κ.λ.π.).

 

              ΔΙΟΤΙ  οι επιβαλλόμενες έξωθεν και ακολουθούμενες  πιστά, μνημονιακές καταστροφικές εθνικές και αυτοδιοικητικές πολιτικές, μας βρίσκει αντίθετους, αφού  κινούνται ενάντια στα συμφέροντα των συνταξιούχων, των εργαζόμενων, των επαγγελματιών, των αγροτών, των ψαράδων,των ανέργων και των μικρομεσαίων.

 

             ΔΙΟΤΙ η Επτανησιακή Αναγέννηση υπερασπίζεται  ανιδιοτελώς τον μόχθο και τον ιδρώτα των  επιχειρηματιών στο χώρο του τουρισμού, στον πρωτογενή τομέα και σε κάθε άλλη οικονομική δραστηριότητα.

 

              ΔΙΟΤΙ   η νέα γενιά πρέπει να  έχει  κυρίαρχο ρόλο και ενεργό συμμετοχή στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, ενεργούσα αυτόνομα και μακρυά από τις κομματικές υστερόβουλες αυτοδιοικητικές ντιρεκτίβες και επιταγές.

           

             ΔΙΟΤΙ είναι απαραίτητο να αξιοποιηθεί κάθε επωφελής επενδυτική πρωτοβουλία στον ιδιωτικό τομέα, να υποστηριχθεί ο πολιτισμός μας και οι ιστορικές μας καταβολές και να εκμεταλευτούμε τα πλεονεκτήματα της Ε.Ε για τις νησιωτικές πολιτικές, που μέχρι τώρα οι Αθηναϊκές κυβερνήσεις περιφρονούσαν, με την αξιοποίηση όλων των δημιουργικών δυνάμεων των νησιών μας.

 

             ΔΙΟΤΙ είμαστε ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι από τα Αθηναϊκά κρατικοδίαιτα κόμματα, αλλά και από τις λαϊκίστικες πολιτικές, που θέλουν να επιβάλλονται στις τοπικές κοινωνίες, αποδεικνύοντας καθημερινά στην πράξη, ότι ποτέ δεν πίστεψαν στην κοινωνία των πολιτών ούτε στην αδέσμευτη και ακηδεμόνευτη Αυτοδιοίκηση.

 

             ΔΙΟΤΙ εμείς είμαστε διαφορετικοί, δεν υπακούουμε σε κομματικές και πολιτικάντικες αυτοδιοικητικές επιταγές, απορρίπτουμε απερίφραστα διχαστικές ενέργειες, καταδικάζουμε ανόητες αντικομουνιστικές κραυγές, και γυρίζουμε την πλάτη στις ολοκληρωτικές και φασιστικές θεωρίες.

            ΔΙΟΤΙ  υποστηρίζουμε την ενότητα, την ανανέωση με όποια χαρακτηριστικά και αν την αποδίδει ο καθένας, τη συνεργασία, την κοινωνική συνοχή και τις δημοκρατικές διαδικασίες     και πάνω απ’ όλα βάζουμε το συμφέρον των νησιών μας και των κατοίκων τους, μακριά από βαρύγδουπες, λαϊκίστικες και ανεφάρμοστες αυτοδιοικητικές και περιφερειακές υποσχέσεις.

 

             ΔΙΟΤΙ το Μεγανήσι πρέπει, επί τέλους και παρά τις περί του αντιθέτου επιδιώξεις κάποιων, να αποκτήσει εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο,  προκειμένου σε συνεργασία με τη νέα Δημοτική Αρχή, όποια και αν είναι αυτή, να δρομολογήσει λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα που αποτελούν τροχοπέδη για την πολλαπλή ανάπτυξη  του νησιού. 

 

              Η ψήφος λοιπόν στην  «ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» από όλους τους Λευκαδίτες και τους Μεγανησιώτες, καθώς και από τους «ξεχασμένους» κατοίκους του Καλάμου και του Καστού, είναι η μόνη ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, πολύ περισσότερο αφού του ψηφοδελτίου ηγείται ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ, ένας πραγματικός αγωνιστής των συμφερόντων των Επτανησίων και ένας ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ και  ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ  Επτανησιώτης.      

            

                       

                        Λευτέρης Π. Κατωπόδης

                        Υποψ. Περιφ. Σύμβουλος

               («ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» )