Πρόσκληση Παρουσίασης Υποψηφίων Δημοτικής Παράταξης «Μεγανήσι … με όραμα»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Φίλες και φίλοι Μεγανησιώτες,

Με την παρούσα πρόσκληση θέλω να μοιραστώ μαζί σας την κοινή μας επιθυμία για  ανασυγκρότηση του Δήμου, πορεία προς την ανάπτυξη και δημιουργία, αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη και σωστή διαχείριση της καθημερινότητας.

Ο Δήμος μας βρίσκεται  σ’ ένα ευλογημένο τόπο. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα που υπάρχουν, να οργανώσουμε την παραγωγική βάση του, να συνδράμουμε τους αγρότες και επαγγελματίες , να αξιοποιήσουμε τα όποια προγράμματα και να βοηθήσουμε τους νέους ανθρώπους που πλήττονται περισσότερο απ΄ όλους  αυτή την περίοδο.

Η πορεία του τόπου μας είναι θέμα όλων μας. Δεν πρέπει ν΄ αφήσουμε αυτούς που μας έφτασαν ως εδώ να διαχειριστούν πάλι τον τόπο μας. Μπορούμε και είμαστε υποχρεωμένοι να συμμετέχουμε για να αλλάξει αυτό.

Ας δώσουμε τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους με Όραμα και δημιουργικότητα να δώσουν νέα πνοή στον τόπο μας. Αυτοί που με την πορεία τους, με τον καθημερινό τους μόχθο, με την παρουσία τους δίπλα στον συνάνθρωπο, μπορούν να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο.

Σ΄ αυτό τον αγώνα δηλώνω παρών και σας καλώ το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα Πολιτισμού του Δήμου στο Σπαρτοχώρι σε μια παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών  και Τοπικών Συμβούλων και των  θέσεων  μας έτσι όπως έχουν διατυπωθεί μέσα από το πρόγραμμά μας.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη τόσο για μια πρώτη γνωριμία με τους υποψηφίους και της θέσης μας, όσο και την απαρχή της διαδικασίας της αμφίδρομης σχέσης και της σχέσης εμπιστοσύνης που θέλουμε να αναπτύξουμε ως συνδυασμός και αύριο ως Δημοτική Αρχή μεταξύ μας.

Θα είναι τιμή για εμάς η παρουσία όλων σας.

 

Με τιμή

Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγανησίου

Δάγλας Παύλος

Prosklisi Parousiasis Ipopsifion Meganisi me orama