Ευχαριστήριο Νέου Δημάρχου Μεγανησίου κου Παύλου Δάγλα

Μεγανησιώτες και Μεγανησιώτισες,

Μετά τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών στον δήμο μας θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εκείνους που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Εγώ και οι συνεργάτες μου, τους οποίους και ευχαριστώ, είμαστε υπερήφανοι για τον όμορφο, μεγάλο και σπουδαίο αγώνα που δώσαμε μαζί για το νησί μας και τους συμπολίτες μας έναν αγώνα με αγάπη, θέληση, επιμονή, υπομονή και με όραμα για το Μεγανήσι μας.

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όμως η ουσία δεν είναι αυτή, διότι καμία νίκη δεν έχει το περιεχόμενο που της πρέπει, αν δεν μπορούμε να την μεταφράζουμε και να την υλοποιούμε ως καθαρό, ατόφιο και ειλικρινές μήνυμα συμπόρευσης κι ενότητας, αυτό ακριβώς που το Μεγανήσι μας χρειάζεται και σε αυτό το περιεχόμενο είμαστε από την 19η Μάη όλοι μαζί.

Το νησί μας περνά πλέον σε μια νέα εποχή και μια νέα πολιτική κουλτούρα, με διαφάνεια, ενότητα, συμμετοχικότητα, διότι στα χρόνια που ζούμε και που έρχονται μόνο ενωμένοι, μονιασμένοι, χωρίς πάθη και ρεβανσισμούς , χτίζοντας ειλικρινείς σχέσεις μεταξύ μας μπορούμε να σταθούμε όρθιοι και να κάνουμε επιτέλους βήματα μπροστά για το νησί μας, για τη νέα γενιά, για τα παιδιά μας, δίνοντάς τους όραμα και στόχους, με μόνη σκέψη ένα καλύτερο μέλλον για το Μεγανήσι.

 

  Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς

 Δήμαρχος Μεγανησίου

Δάγλας Παύλος