Xριστουγεννιάτικο παζάρι από το γυμνάσιο-λύκειο Μεγανησίου.

Οπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια το γυμνάσιο μεγανησίου και οι λυκειακές τάξεις διοργανώνουν χριστουγεννιάτικο παζάρι τα έσοδα του οποίου διατίθονται σε κοινωφελείς οργανισμούς αλλά και για ανάγκες του σχολείου. Το φετινό παζάρι που θα ανοίξει για το κοινό την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 10:00 η ώρα το πρωί στην αίθουσα Πολιτισμού,εκθέτει χειροποίητες δημιουργίες από απλά και φυσικά υλικά (κοπλα, κουκουνάρια, ξύλα κ.λ.π.) με πολύ αγάπη φαντασία και φινέτσα.
Συμμετείχε το σύνολο των παιδιών, οι καθηγητές, η κυρία Ελένη Μπούμη καθηγήτρια των καλλιτεχνικών που επιμελήθηκε, συντόνισε, ενέπνευσε, και σχεδίασε τις κατασκευές, που με πολύ κόπο έφτιαξαν τα παιδιά.
Πολύτιμη και η βοήθεια της διευθύντριας κας Μεταξά.
Πραγματικά εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.Χριστουγεννιάτικες και άλλες δημιουργίες από τα χέρια των παιδιών που όλη την ώρα της προετοιμασίας πραγματικά δεν σήκωναν κεφάλι από τα έργα τους κατά την διάρκεια επίσκεψής μου στο χώρο αργά το μεσημέρι.
Τα χρήματα που θα εισπραχθούν, θα πάνε για τις μικροανάγκες του σχολείου και για έξοδα που προκύπτουν για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων (projects)της φετινής χρονιάς.