Τσικνοπέμπτη για τους μικρούς μαθητές από τον Σύλλογο Γονέων (updated)

DSC00120

Τσικνοπέμπτη για τους μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου, αλλά και κάποιους από τους γονείς τους που εκμεταλλεύτηκαν την πρωϊνή λιακάδα, διοργάνωσε o Σύλλογος Γονέων κ’ Κηδεμόνων. Το τσίκνισμα περιελάμβανε τα κλασικά κρεατικά, σαλάτες και χυμούς για τα παιδιά, ενώ είχε και μουσική επένδυση. Δείτε φωτογραφίες και ένα μικρό βίντεο από την εκδήλωση:

Δελτίο για την εκδήλωση από τον Σύλλογο γονέων:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Μεγανησίου διοργάνωσε μια ωραία δράση στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου, για να θυμηθούμε την Τσικνοπέμπτη και να ζήσουμε λίγο το έθιμο του »τσικνίσματος». Στήθηκε ψησταριά με σουβλάκια για όλα τα παιδιά, τους καθηγητές, τους γονείς και όσους άλλους βρέθηκαν εκεί, οι οποίοι το χάρηκαν όπως αναμενόταν, συμμετέχοντας ταυτόχρονα στο χορό και το γλέντι με τα οποία και έκλεισε η εκδήλωση.

Με αφορμή το γεγονός αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην γιορτή μας και ιδιαίτερα τους Ζαβιτσάνο Νίκο, Μαξούτι Άννι, Κατωπόδη Νίκο, Δάγλα Σπύρο, Κονιδάρη Πάνο, Πολίτη Ηλία, Αργύρη Σπύρο, τους εργάτες του δήμου καθώς και τις Αργυρού Σούλα και Καββαδά Μαρία για τη συνεισφορά τους. Σας ευχόμαστε καλές απόκριες!

DSC00118DSC00119

DSC00122

DSC00121

photo (3)photo (3)

photo (4)photo (7)photo (9)photo (6)

DSC00123

DSC00124

(Σημ ΜΤ: Ευχαριστούμε την Έλενα Σιτνίκοβα για τις επιπλέον φωτό που μας έστειλε)