Βράβευση Κονιδάρη Σπύρου

IMG_2175

ΓΥΜΝΑΣΙΟ &ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Κονιδάρης Σπύρος, του Αθανασίου και της Πανωραίας, Γυμνάσιο Μεγανησίου, και ο Ζαβιτσάνος Δημήτριος, του Απόστολου και της Κωνσταντίνας, 2ο Γυμνάσιο Λευκάδας, είναι δύο από τους 119 πρωτεύσαντες από όλα τα Γυμνάσια της χώρας, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής.
Οι διαγωνισμοί οργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ), σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών το οποίο έχει την επιστημονική /εκπαιδευτική ευθύνη, με την έγκριση και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον διαδικτυακό τόπο, του εργαστηρίου φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, http://micro-kosmos.uoa.gr → οι Διαγωνισμοί και οι Ολυμπιάδες Φυσικής).
Για το επίπεδο του Γυμνασίου, όπως δηλώνει ο υπεύθυνος του Εργαστηρίου, Καθηγητής Γεωργ. Θεοφ. Καλκάνης, η δημοσίευση των ονομάτων των πρωτευσάντων μαθητών στοχεύει στην ενθάρρυνσή τους –και μόνον.
Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η ποιοτική δουλειά και προφανώς το επίπεδο λειτουργίας του σχολείου μας, το οποίο με βραβεύσεις μαθητών, πολιτιστικές δράσεις και διακρίσεις, φέρεται μεταξύ των πρώτων σχολείων της περιφέρειάς μας.
Η Διευθύντρια, ο σύλλογος διδασκόντων και οι συμμαθητές του συγχαίρουμε τον Σπύρο Κονιδάρη για την επιτυχία του, καθώς και τον υπεύθυνο καθηγητή Φυσικής κ. Ζαβιτσάνο Ευστάθιο για την βοήθεια που προσέφερε στον μαθητή για την προετοιμασία του στον διαγωνισμό και του ευχόμαστε και σε ανώτερα.
Μεγανήσι 18 Ιουνίου 2015

Η Διευθύντρια

Μεταξά Ακριβή