Η εκδήλωση για τα 40χρονα του ΜΕΝΤΗ

 

Με μια λιτή εκδήλωση γιόρτασε ο ΜΕΝΤΗΣ τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του στην πλατεία του Βαθιού. Έγινε προβολή ενός βίντεο με ιστορικά στοιχεία, παρουσίαση παλιών εξώφυλλων των «Αντίλαλων» (κι από τα δύο έλειπαν ωστόσο μεγάλες περίοδοι), διαβάστηκαν από τον Βασίλη Κανέλλο κ’ την Χριστίνα Πολίτη αποσπάσματα από το εξαιρετικό κείμενο του Γιάννη Ζαβιτσάνου για την ιστορία του Συλλόγου και ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με μια μικρή μπάντα της Λευκάδας (έντεχνο και λαϊκό), που άρεσε στους παρευρισκόμενους.

DSC00324

 

Η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν και πολλή μεγάλη, όπως θα δείτε και στα βίντεο, κάτι που σημαίνει ότι χρειαζόταν καλύτερη προπαγάνδιση. Προσωπικά δεν πήραμε προσκλήσεις και μάλλον δεν εστάλησαν καθόλου, άγνωστο γιατί. Από αιρετούς διακρίναμε τον κο Αντιδήμαρχο και κάποιους συμβούλους της Αντιπολίτευσης (μαζί και ο υποφαινόμενος), ενώ ήταν εκεί και αρκετοί από τους παλιούς Προέδρους του Μέντη, αν και δεν προσφωνήθηκε κανείς εξ αυτών, και πάλι άγνωστο γιατί.











DSC00326

Σε γενικές γραμμές ήταν μια νοσταλγική και ωραία βραδιά, θα μπορούσε όμως, με αφορμή τα 40 χρόνια του ιστορικού συλλόγου, να οργανωθεί κάτι πολύ πιο μεγάλο, πιο συγκινητικό και πιο ουσιαστικό, με τα ίδια χρήματα. Σε κάθε παρίπτωση ευχόμαστε στον ΜΕΝΤΗ να μακροημερεύσει, και να τα εκατοστήσει!

DSC00327