Δήλωση-καταγγελία της Αντιπολίτευσης για το Δημοτικό Συμβούλιο στις 2/11/2017.

Η Δημοτική Αρχή δεν χάνει ευκαιρία να δείξει το έλλειμμα δημοκρατίας με το οποίο διοικεί το Δήμο μας τα τελευταία τρία χρόνια.

    Έτσι, ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προγραμμάτισαν Δημοτικό Συμβούλιο για την Πέμπτη 2/11/2017 μολονότι τους είχαμε γνωστοποιήσει εγκαίρως την ουσιαστική αδυναμία μας (για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους) να παραβρεθούμε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε ΔΣ και τους είχαμε ζητήσει να το μεταφέρουν σε προηγούμενο ή επόμενο διάστημα. Δεν το έπραξαν διότι απλούστατα είχαν προμελετήσει και μεθοδεύσει την απουσία μας.

    Μετά την Οικονομική Επιτροπή (η οποία κατά παγκόσμια πρωτοτυπία γίνεται μόνο καθημερινές και νωρίς το πρωί) φαίνεται αποφάσισαν να κάνουν και τα Δημοτικά Συμβούλια μόνοι τους, παραδεχόμενοι έτσι ότι η παρουσία της Αντιπολίτευσης τους δημιουργεί αξεπέραστο πρόβλημα στο να «περάσουν» τα καταστροφικά σχέδια τους για το νησί.

   Φαίνεται ότι στον τίτλο «Μεγανήσι… με όραμα» το  «όραμά τους» για το νησί μας χάθηκε στην πορεία, αν υπήρχε ποτέ. Ας ελπίσουμε να μην χάσουμε και το Μεγανήσι.