Ο Αιμίλιος Πετρόπουλος για την δημιουργία ψευδών εντυπώσεων από το MeganisiNews στους τίτλους στα άρθρα του Συνδέσμου Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ”

Πολλές φορές όλοι όσοι διαβάζουμε τα site του νησιού που αγαπάμε, μπαίνουμε στην πρίζα άλλοτε να σχολιάσουμε αρνητικά, άλλοτε θετικά. Εγώ προσωπικά και το υπογραμμίζω αυτό, πολλές μα πάρα πολλές φορές θέλω να το κάνω. Λίγο η καθημερινότητα, λίγο το τρέξιμο λες δε πάει στο καλό άστο την επόμενη φορά.

Τώρα όμως, λέω η υπομονή έχει και τα όρια της. Συγκεκριμένα μιλώ για τον τίτλο που προτίμησε να βάλει το meganisinews στο αίτημα του ΜΕΝΤΗ στις 15-12-2017 προς το Δήμο Μεγανησίου. Για να μιλήσουμε με βάση τα γεγονότα:

Ο σύλλογος έφτιαξε ένα αίτημα προς το δήμο για οικονομική ενίσχυση όπως γίνεται από όλους τους δήμους προς τους συλλόγους τους. Επίσης σύλλογος άδραξε την ευκαιρία με τα και τις δηλώσεις του Δημάρχου πως ο δήμος θα ενισχύσει το ΜΕΝΤΗ οικονομικά.

Αυτό είναι το θέμα. Αυτό στείλαμε στο δήμο αυτό δημοσιεύσαμε στις εφημερίδες του τόπου μας.

Το meganisinews δηλαδή ο κ. Γαβριλης έβαλε στο παραπάνω τον εξής τίτλο:

ΑΜΕΣΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ (ΠΡΟ)ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΓΛΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΜΕΝΤΗΣ.

Μάλιστα.

Το τι κάνει ο δήμαρχος προφανώς και είναι δικό του θέμα. Σίγουρα δε θα το απαντήσω. Το τι κάνει ο ΜΕΝΤΗΣ όμως με αφορά και με θυμώνει αν τον προβοκάρουν.

Από πού προκύπτει ότι ο ΜΕΝΤΗΣ έχει προεκλογικά σου ξου μου ξου με τον δήμαρχο;

Επίσης από πού προκύπτει ότι είχε από πριν συνεννόηση με τον δήμαρχο ();

Ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του και να την εκφράζει ελεύθερα. Το να λες όμως πράγματα που δεν ισχύουν και να αφήνεις εντυπώσεις σε κάποιον που σε παρακολουθεί είναι τουλάχιστον σιχαμερό.

Και μιας και μου δίνεται η ευκαιρία να πω και το εξής: Είναι ντροπή κατάτη γνώμη μου για ένα άνθρωπο που ασχολείται θεωρητικά και αγωνιά για το Μεγανήσι να τρέχει μη και δε προλάβει να ρίξει πρώτος λάσπη σε ένα σύλλογο με ιστορία και δράση χρόνων, και μάλιστα σε μια σημαντική στιγμή της πορείας του (πρόσφατο συνέδριο)

Επίσης είναι πραγματικά άδικο να μπλέκει στις οποιεσδήποτε διαφωνίες του με το δήμο όπως κάνουν και άλλοι ανα καιρούς τον ΜΕΝΤΗ. Αυτά τελείωσαν. Επειδή έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν, ζητώ απ το κ Γαβριλη να αλλάξει άμεσα τον τίτλο που έβαλε και να χρησιμοποιεί αυτούς που δίνει ο ΜΕΝΤΗΣ

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ