Ο Γιώργος Δάγλας (του Λάμπρου) Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την «Ενωτική Αναγέννηση»

Η πρώιμη παιδική μας ηλικία είναι η πραγματική μας καταγωγή. Όσα ζήσουμε ως παιδιά μας καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό ως ενήλικες.

Είχα την τύχη να γεννηθώ και να μεγαλώσω στο Μεγανήσι στο οποίο βρίσκομαι σε κάθε ευκαιρία πολλές φορές το χρόνο διατηρώντας στην καρδιά μου άσβεστη τη φλόγα του νόστου.

Έζησα δίπλα σε έναν πατέρα που υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση συνειδητά για τέσσερις τετραετίες με ανιδιοτέλεια και στρατηγικό σχεδιασμό.

Εργάζομαι στην τοπική αυτοδιοίκηση (ως Προϊστάμενος Διεύθυνσης πλέον) 23 χρόνια στον δήμο Νίκαιας – Ρέντη.

Στην ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισα χωρίς δισταγμό να υποστηρίξω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος την ομάδα της Κατερινα Καββαδα, την «Ενωτική Αναγέννηση».

Δε θα γράψω τα κλασσικά πολιτικάντικα λόγια γιατί δεν είμαι πολιτικός, απλά πιστεύω ότι η Ενωτική Αναγέννηση και η επικεφαλής Κατερίνα Καββαδά διαθέτει το δυναμικό, την θέληση και την εμπειρία να βοηθήσει τον τόπο που ανήκει η καρδιά μας.

Εύχομαι σε όλους τους φίλους και συντοπίτες μου καλή επιτυχία ακόμη και για όσους βρίσκονται σε αντιπάλους συνδυασμούς γιατί η αγάπη και η ανιδιοτέλεια ενώνει, δεν διχάζει.

 

Με εκτίμηση

Γιώργος Δάγλας 
Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής
Ψυχοπαιδαγωγός MSc
Προϊστάμενος Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής Δήμου Νίκαιας Ρέντη