Μηνύματα για τις Πανελλαδικές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 13 Ιουνίου 2020

 

Μήνυμα του Βουλευτή Θανάση Καββαδά για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

 

Οι φετινές πανελλήνιες εξετάσεις θα διεξαχθούν μέσα σε συνθήκες πρωτοφανείς για τους μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς.

Η επιδημία του κορονοϊού ήρθε στην πιο κρίσιμη στιγμή, ακριβώς στην αφετηρία της τελικής ευθείας, την στιγμή που κορυφώνεται η προσπάθεια των παιδιών για μια καλή επίδοση τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Με τα σχολεία κλειστά, στερήθηκαν ίσως την καθοδήγηση των πνευματικών τους γονιών, των καθηγητών τους –  ελπίζω ωστόσο ότι βρήκαν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να προετοιμαστούν πιο ξεκούραστα και με μεγαλύτερη ηρεμία.

Θέλω να πω σε όλα τα παιδιά μας που δίνουν φέτος πανελλήνιες ότι οι εξετάσεις δεν είναι ούτε η αρχή ούτε το τέλος-  είναι μόνο ένας σταθμός στην μεγάλη πορεία της ζωής, ακαδημαϊκής, επαγγελματικής, προσωπικής.

Να πάνε στα εξεταστικά κέντρα χωρίς άγχος, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, με αυτοσυγκέντρωση και αισιοδοξία.

Και, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να έχουν πάντα στο μυαλό και στην ψυχή τους τα όνειρα και τους στόχους τους.

Θέλω να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς για το λειτούργημα που επιτελούν, να ευχηθώ στους γονείς να δικαιωθούν οι κόποι τους, κυρίως όμως θέλω να ευχηθώ από καρδιάς, σε όλα τα παιδιά μας να ευοδωθούν οι προσπάθειές τους και να έχουν καλά αποτελέσματα.

………………………………………………………………………………………………………….

Μήνυμα Δημάρχου Μεγανησίου κ Παύλου Δάγλα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020

 

Με αφορμή την αυριανή έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020 θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε όλα τα παιδιά του Μεγανησίου καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

Έχοντας υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία η προσπάθεια σας θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Επιπλέον θα ήθελα να συγχαρώ τόσο τους εκπαιδευτικούς σας που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια σας μέσα από δύσκολες συνθήκες τη χρονιά αυτή όσο και τους γονείς σας για την ψυχολογική υποστήριξη .

 

Καλή αρχή με υγεία και δύναμη!

 

Ο Δήμαρχος Μεγανησίου

Παύλος Δάγλας