Από την πρώτη μέρα και τον αγιασμό στα σχολεία.

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα σχολική χρονιά, μια χρονιά εν μέσω πανδημίας, που επιτάσσει νέες συμπεριφορές και νέους κανόνες για όλους μας, κυρίως για διδάσκοντες και παιδιά στις σχολικές μονάδες. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά, πρώτα υγειονομικά και ακολούθως εκπαιδευτικά.

Οι φωτογραφίες είναι από τον αγιασμό στο Γυμνάσιο & ΛΤ Μεγανησίου. Έγινε στο προαύλιο φυσικά και ακολούθως στην αίθουσα πολιτισμού έγινε ενημέρωση των μαθητών για τα μέτρα προστασίας και τους εφεξής κανόνες από την διευθύντρια κα Τούμπα.

Αντιστοίχως στο δημοτικό, τα παιδιά προμηθεύτηκαν τα βιβλία τους και ακολούθησε αγιασμός στον προαύλιο χώρο δίχως παρουσία γονέων. Όλα τα παιδιά του δημοτικού (και οι διδάσκοντες) που είδαμε, φορούσαν στους σχολικούς χώρους τις μάσκες τους, με θαυμαστή υπευθυνότητα. Μπράβο τους!

Το Μεγανήσι είναι ιδανικό μέρος για να κρατηθούν οι συνθήκες ασφαλείας (αποστάσεις, καθαριότητα, μάσκες) και προστασίας από τον κορονοϊό στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουν να συμβάλλουν σε αυτό όλοι.

Καλή χρονιά με υγεία και δύναμη σε παιδιά, δασκάλους και γονείς!