Κάλεσμα σε βοήθεια για τους σεισμόπληκτους από το ΕΚ Λευκάδας-Βόνιτσας

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στους συναδέλφους μας και γείτονες μας, από τις χώρες της Τουρκίας, της Συρίας και του Λιβάνου, που από τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου έχουν πληγεί από τεράστιου μεγέθους σεισμούς.

Για άλλη μια φορά δυστυχώς παρακολουθούμε σκηνές τρόμου, με ανθρώπους θαμμένους κάτω από χαλάσματα, κτήρια κατεστραμμένα και χιλιάδες κόσμου σε απόγνωση. Επιβεβαιώνεται πως στη λογική του κόστους – οφέλους αυτός που την πληρώνει πάντα είναι ο λαός, ο οποίος βρίσκεται στο έλεος ακόμη και των φυσικών φαινομένων.

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας καλεί τα σωματεία μέλη του, τους εργαζόμενους, την νεολαία, το σύνολο του λαού της Λευκάδας να δείξουμε για ακόμη μια φορά έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στα αδέρφια-γείτονες μας που βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Προχωράμε με άμεσο τρόπο, στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, από την Τετάρτη 7 Φλεβάρη και από 10:00π.μ. – 1:00μ.μ. και 5μ.μ. – 8μ.μ. στο χώρο του Εργατικού Κέντρου.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τα εξής:

– κουβέρτες

– γάλα σε σκόνη

– πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες

– απορρυπαντικά ρούχων

– οροί, γάζες, χανζαπλάστ

– είδη ατομικής υγιεινής

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

7/2/2023