Δελτίο τύπου δημάρχου για την παραίτηση του αντιδημάρχου Λάμπρου Δάγλα

29/03/2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λίγο πριν τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και μια ανάσα πριν την καλοκαιρινή σεζόν, και αφού έχει διατελέσει επί οκτώ χρόνια Αντιδήμαρχος Μεγανησίου με τον συνδυασμό «Μεγανήσι με Όραμα», ο κ. Λάμπρος – Νικόλαος Δάγλας υπέβαλε χθες (28/03/2023 ) την παραίτηση του από το αξίωμα του και την ανεξαρτητοποίηση του.

Προφανώς ο κ. Δάγλας δεν αντιλαμβάνεται πως η πρόφαση που επικαλείται στην επιστολή παραίτησής του τον εκθέτει στα μάτια των συνδημοτών μας, καθώς είναι γνωστόν τοις πάσι πως ουδέποτε διαφοροποιήθηκε από την διαμόρφωση της πολιτικής του συνδυασμού μας,  και φυσικά ποτέ κανένας δεν του στέρησε το δικαίωμα να εκφέρει διαφορετική άποψη.

Φαίνεται πως τα 8 χρόνια δεν ήταν αρκετά για τον κ. Δάγλα για να μπορέσει να αντιληφθεί τα όσα καταγγέλλει. Πιθανόν αν οι εκλογές δεν ήταν σε λίγους μήνες από τώρα, να χρειαζόταν και άλλο χρόνο…

Κάνουμε δεκτή την παραίτηση του κ. Δάγλα, συμβουλεύοντάς τον όμως πως οι πολίτες στις επερχόμενες εκλογές θα μας κρίνουν όλους για  το έργο που έχουμε κάνει για τον τόπο μας καθώς και για την συνολική μας στάση όλα αυτά τα χρόνια κι όχι βάσει των προσωπικών φιλοδοξιών.

Ο Δήμαρχος Μεγανησίου

Δάγλας Παύλος