Αλλαγές στην σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Ο Αύγουστος είναι δύσκολος μήνας για τις ειδήσεις, αν και ποτέ δεν λείπουν οι ειδήσεις από αυτόν. Έτσι, μέσα στην φούρια της θερινής σαιζόν, πέρασε από πολλούς σχεδόν απαρατήρητη η αλλαγή της σύστασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Όχι όμως και από μας.

Πρόσφατα λοιπόν παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος (και πρώτος σε σταυρούς) Διονύσης Κατωπόδης. Πρόκειται για την 3η κατά σειρά παραίτηση από την δημοτική ομάδα του δημάρχου κου Δάγλα μετά από αυτές του Μάκη Κατωπόδη και του Λάμπρου Δάγλα. Προφανώς η παραίτηση αυτή έχει την σημειολογία της, αφού γίνεται λίγο πριν το κλείσιμο της θητείας του παρόντος συμβουλίου και καθώς πλησιάζουν οι ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων των εκλογών του Οκτώβρη. Είναι λοιπόν σχεδόν βέβαιο ότι θα δούμε τον Διονύση Κατωπόδη εκ νέου υποψήφιο, αλλά όχι του νυν δημάρχου.

Ο επόμενος στην σειρά που κλήθηκε να ορκιστεί ήταν βέβαια ο Σπύρος Μάλαμας, ο οποίος και αρνήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, την θέση. Έτσι κλήθηκε η επόμενη υποψήφια σε σταυρούς, η Σταμούλα (Λούλα) Πολίτη, η οποία και θα είναι η νέα δημοτική σύμβουλος για το σύντομο διάστημα που απομένει.