Ποδοσφαιρική ομάδα συγκροτεί ο ΜΕΝΤΗΣ

Αγαπητοί συμπατριώτες ο Σύνδεσμος Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ» μετά από συζήτηση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε να δημιουργήσει μία ποδοσφαιρική ομάδα στην Αθήνα
Σκοπός μας είναι να διαμορφώσουμε προϋποθέσεις για άθληση και να παροτρύνουμε ανεξαρτήτου ηλικίας και άλλους συμπατριώτες μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό γενικότερα.

Σημαντικός μας στόχος είναι μέσα απ’ τους αγώνες που θα οργανώνουμε, να συσπειρώνουμε τους Μεγανησιώτες μικρούς και μεγάλους να παρακολουθούν από κοντά και να χειροκροτούν την ομάδα μας και αυτό θα δώσει μεγαλύτερη δύναμη στο Σύνδεσμο του Μεγανησίου εδώ στην Αθήνα. Θα μας δοθεί η δυνατότητα να βρισκόμαστε, να διασκεδάζουμε και να προσελκύουμε όλο και περισσότερους φίλους στον Μέντη

Στο κάλεσμα που κάναμε για αυτή τη νέα προσπάθεια με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώσαμε πως υπήρξε ιδιαίτερή συμμετοχή από νέους αλλά και πιο μεγάλους που θέλουν να συγκροτήσουν την ομάδα.

Μετά από μία μεγάλη διαδικασία έχουμε φτάσει σήμερα να έχουμε συγκροτήσει μία ομάδα η οποία απαρτίζεται από Μεγανησιώτες και απ’ τα τρία χωριά του νησιού μας.

Όσο για το όνομα της ομάδας θα είναι «ΜΕΝΤΗΣ» Μεγανησίου. Τα χρώματα της αποφασίσαμε ναι είναι το μπλε της θάλασσας και το κόκκινο του πάθους για το νησί μας. Τα 3 αστέρια στο σήμα της ομάδας συμβολίζουν τα τρία χωρία του νησιού μας.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι και εννοείται πως πρέπει να είμαστε όλοι μα όλοι παρών.

Περιμένουμε το σύνολο των Μεγανησιωτών να αγκαλιάσει αυτή την νέα προσπάθεια που ξεκινήσαμε.

Τηλέφωνο για πληροφορίες, συμμετοχή και αρωγή για την ομάδα μας στο 6946247069