Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Λευκάδας την Πέμπτη 30 Απριλίου στις 7:οο το απόγευμα έξω από τα γραφεία μας, με συντροφους και φίλους, θα τιμήσει την φετινή Πρωτομαγιά.
ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Η Πρωτομαγιά παραμένει ημέρα μνήμης των αγώνων της εργατικής τάξης, αλλά και ημέρα σύγχρονων διεκδικήσεων για μια ζωή με αξιοπρέπεια.
Σήμερα, οι εργαζόμενοι και τα νοικοκυριά βρίσκονται αντιμέτωποι με την ακρίβεια, την εργασιακή ανασφάλεια και τη συρρίκνωση του εισοδήματος. Οι εξελίξεις αυτές δεν είναι αναπόφευκτες, είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών επιλογών της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης του Μητσοτάκη.
Με ενότητα και συλλογικούς αγώνες, συνεχίζουμε τη διεκδίκηση για μια δίκαιη κοινωνία, όπου η εργασία θα έχει αξία και προοπτική.

