Συνάντηση Τοπικής Κοινότητας Βαθέος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, με πρωτοβουλία του νέου Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βαθέος Παναγιώτη Μάντζαρη και με την συμμετοχή του Δημοτικού Συμβούλου Σπύρου Μάλαμα, συγκέντρωση των κατοίκων του οικισμού.

Η συγκέντρωση προγραμματίστηκε και εν όψει της ψήφισης του Προγράμματος Τεχνικών Εργων της νέας Δημοτικής Αρχής.

Υπήρξε ανοιχτή συζήτηση, στην διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και αναδείχτηκαν τοπικά προβλήματα που αφορούν τόσο την καθημερινότητα, όσο και την ανάπτυξη και αισθητική αναβάθμιση του οικισμού.

Ενδεικτικά αναφέρονται το πρόβλημα των πλημμυρών, οι ασφαλτοστρώσεις και πλακοστρώσεις του οικισμού, η ανατολική πλευρά του λιμανιού, η πλατεία και η αναβάθμισή της, η αισθητική των καταστημάτων και πολλά άλλα.

Η συνάντηση, χαρακτηρίστηκε από τους συμμετέχοντες απόλυτα επιτυχημένη και ουσιαστική, από την άποψη ότι υπήρξε ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και τοποθετήσεων, μέσα από τις οποίες κατεγράφησαν και αξιολογήθηκαν όλα τα τοπικά προβλήματα, προκειμένου να υπάρξει πρόοδος στην επίλυσή τους.

Εκ μέρους των εκπροσώπων του Δήμου, εκφράστηκε η δέσμευση αυτού του είδους οι συναντήσεις να αποκτήσουν τακτικό χαρακτήρα, προκειμένου οι κάτοικοι να συμβάλλουν ενεργά στην ανάδειξη και επίλυση των τοπικών προβλημάτων.

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιανουαρίου.