Παραξενιές της φύσης…

Η πιο κοντή γυναίκα στον κόσμο.

Είναι τόσο κοντή, που ο δεκατεσσάρων μηνών γιος της, όταν είναι όρθιος την ξεπερνάει στο ύψος.

Η Amanda Moore είναι η πιο κοντή γυναίκα στον κόσμο, που κατάφερε με την βοήθεια της καισαρικής να γεννήσει ένα υγιέστατο μωράκι.

Η 25χρονη γυναίκα πάσχει από μια σπάνια ασθένεια στα κόκαλα και δεν ξεπερνάει σε ύψος τα 91 εκατοστά. Οι γιατροί της είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνει παιδιά, ώσπου μια μέρα ανακάλυψε πως είναι έγκυος.

Οι γιατροί της συνέστησαν να κάνει έκτρωση, γιατί υπήρχε κίνδυνος να χάσει την ζωή της κι αυτή αλλά και το μωρό. Εκείνη όμως αρνήθηκε.

Όλα όπως φαίνεται πήγαν καλά και σήμερα ο δεκατεσσάρων μηνών γιος της, την έχει ξεπεράσει στο ύψος. Αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι γιατί δεν κληρονόμησε την άσθένεια της μητέρας του.

»Όταν παίζουμε στο πάτωμα και σηκώνεται είναι πιο ψηλός από εμένα, ευτυχώς έχει μοιάσει στον πατέρα του», δηλώνει η Amanda που ο σύζυγός της έχει ύψος 1,80 .

»Οι γιατροί με είχαν προειδοποίησει, ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα, όσο μεγάλωνε το μωρό μέσα μου να πέθαινα αλλά εγώ και ο σύζυγος μου θέλαμε τόσο πολύ αυτό το μωρό και για αυτό αποφασίσαμε να το κρατήσουμε» συνέχισε η ίδια.

Αφού τα κατάφεραν μία φορά να κάνουν παιδί δεν αποκλείουν πλέον το ενδεχόμενο να κάνουν και δεύτερο.