Υπεγράφη η οικοδομική άδεια για το νέο Νοσοκομείο

Υπεγράφη η πολεοδομική αδειοδότηση για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου Λευκάδας. Την είδηση έδωσε στην πρωινή εκπομπή του LefkadaNews και στην εκπομπή Netα-Σκέτα του Ηλίας Κοντογεώργη ο βουλευτής Λευκάδας κ. Σπύρος Μαργέλης σε τηλεφωική επικοινωνία που υπήρξε με αφορμή σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε για το νέο νοσοκομείο. Ο κ. Μαργέλης αναφέρθηκε στις γραφειοκρατικού τύπου δυσκολίες που προκύπτουν στο όλο εγχείρημα οι οποίες ωστόσο αντιμετωπίζονται. Ξεκαθάρισε πως παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, το έργο αυτό θα γίνει πραγματικότητα.
Σας παραθέτουμε επιπροσθέτως το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Επειδή λέγονται και γράφονται πολλά, θεωρούμε χρέος μας να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά τη σταθερή απόφαση της Κυβέρνησης για την κατασκευή νέου Νοσοκομείου στην Λευκάδα.
Ο βουλευτής Σπύρος Μαργέλης βρίσκεται σε καθημερινή συνεννόηση και συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους φορείς για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που προκύπτουν στην πορεία για ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας των Ιονίων Νήσων και την δημοπράτησή του. Ο φάκελος του έργου ήδη βρίσκεται στην Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας, ελέγχεται και συμπληρώνεται με κάθε επιπλέον στοιχείο που απαιτείται.
Όλα προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ανακοινώσει με σχετικά δελτία τύπου στις 2/2/2011 και στις 23/3/2011 και παρά τα προβλήματα που προκύπτουν η εκτίμησή μας για δημοπράτηση του έργου μέσα στο καλοκαίρι εξακολουθεί να ισχύει.
Για το θέμα ο βουλευτής Σπύρος Μαργέλης δήλωσε: «Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, ξέρουμε όμως να βάζουμε στόχους και με γνώση και σκληρή δουλειά να τους κερδίζουμε».

(Πηγή: www.nealefkadas.gr)