Δελτίο τύπου κου Μαργέλη για την γέφυρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έγκριση πίστωσης 300.000 ευρώ

Με την αρ. πρωτ. Δ3β/75/1-Π/21-4-2011 απόφαση του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα εγκρίθηκε η διάθεση  πίστωσης 300.000 ευρώ για την αντιμετώπιση άμεσων αναγκών της πλωτής γέφυρας Λευκάδος.
Η διάθεση της πίστωσης έγινε με την φροντίδα του Βουλευτή Σπύρου Μαργέλη ύστερα από αίτημα του αντιπεριφερειάρχη Λευκάδος κ. Θοδωρή Βερύκιου.
Με την αναφερόμενη πίστωση προβλέπεται να αντιμετωπιστούν επείγοντα λειτουργικά προβλήματα της πλωτής γέφυρας και κάθε αναγκαία εργασία συντήρησης για την διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της Γέφυρας τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε θα πάει σε ναυπηγείο για την «μεγάλη συντήρηση».
Υπενθυμίζουμε πως έχει ολοκληρωθεί από το Υπουργείο Υποδομών η δημοπρασία για την «μεγάλη συντήρηση» της Γέφυρας προϋπολογισμού 2.150.000 ευρώ και αναμένεται η υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
Σε κάθε περίπτωση η φροντίδα και το ενδιαφέρον όλων είναι να λειτουργήσει η γέφυρα το καλοκαίρι χωρίς κανένα πρόβλημα και σ΄αυτή την κατεύθυνση γίνονται όλες οι ενέργειες.

  Από το Γραφείο Τύπου

Λευκάδα, 27 Απριλίου  2011