Στην Κεφαλονιά αύριο και με μεθαύριο ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων‏

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Στην Κεφαλονιά αύριο και με μεθαύριο ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

 

   Για την Κεφαλονιά αναχωρεί αύριο ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπύρος Σπύρου, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για ωρίμανση έργων και ένταξή τους στο ΕΣΠΑ αλλά και παρακολούθηση της πορείας εκείνων που είναι ήδη ενταγμένα.

 

   Κατά την παραμονή του στο νησί του Κέφαλου, ο κ. Σπύρου θα έχει συνεργασία τόσο με τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτήρη Κουρή, όσο και με τους περιφερειακούς συμβούλους, ενώ θα συναντηθεί και με το Δήμαρχο, Αλέξανδρο Παρίση, για να συζητήσουν τις προτάσεις του Δήμου για έργα.

   Τον περιφερειάρχη θα συνοδεύσει στην Κεφαλονιά ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής, Πέτρος Οικονόμου, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις και καθοδήγηση για τα έργα.

   Τέλος, στην Κεφαλονιά αναμένεται να μεταβεί και ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, Τάσος Αποστολόπουλος, ο οποίος εποπτεύει το ΕΣΠΑ της Π.Ι.Ν. μέχρι τέλος Ιουνίου.

[ΛΕΖΑΝΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. Ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ.Σπύρου, με τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτήρη Κουρή. ΦΩΤΟ/ΑΡΧΕΙΟΥ. ]

 Ευχαριστούμε για την προβολή του θέματος

—————————————————————————–

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

http://www.pin.gov.gr