Ο Εναλλακτικός Τουρισμός στη Λευκάδα

Ο Εναλλακτικός Τουρισμός στη Λευκάδα

Δυνατότητες και Προοπτικές Ανακοίνωση – Πρόσκληση
από τις Εκδόσεις Fagottobooks 

O Εναλλακτικός Τουρισμός στη Λευκάδα
Δυνατότητες και Προοπτικές

Ανακοίνωση – Πρόσκληση

Με αφορμή την ολοκλήρωση σειράς εκδόσεων που έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό τις δυνατότητες που παρέχει η Λευκάδα στους επισκέπτες της για εναλλακτικό τουρισμό και τη λειτουργία της δίγλωσσης ιστοσελίδας www.lefkadaslowguide.gr και του ενημερωτικού της μαγκαζίνο λΕΥκάδα ΖΗΝ που προωθούν στο διαδίκτυο αντίστοιχες πρακτικές, οι εκδόσεις fagottobooks οργανώνουν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Επιμελητηρίου Λευκάδας εκδήλωση για τον εναλλακτικό τουρισμό στις 15 Οκτωβρίου 2011 στο ξενοδοχείο IONION STAR.

 

Σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας η διερεύνηση των δυνατοτήτων βελτίωσης των παροχών της Λευκάδας για τον ξένο επισκέπτη είναι πλέον καθοριστικής σημασίας για το μέλλον του τόπου.

Καλούνται οι επαγγελματίες του χώρου που δραστηριοποιούνται ιδιαίτερα στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού να συμβάλλουν δημιουργικά σε αυτόν τον προβληματισμό.

Φιλοδοξία αυτής της οργάνωσης δεν είναι να καταγγείλουμε της αγκυλώσεις ή την κρατική ανεπάρκεια αλλά να επικεντρωθούμε στο τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η ιδιωτική πρωτοβουλία σε αυτόν τον τομέα.

Υπεύθυνος διοργάνωσης
Νίκος Θερμός
τηλ.: 26450-21095, 210-3645147
e-mail: n.thermos@fagottobooks.gr

(Πηγή: www.lefkadaslowguide.gr)