Παραίτηση αντιδημάρχου Λευκάδας κου Καρβούνη (updated)

Aπό το δήμαρχο  ενημερωθήκαμε πριν λίγο ότι ο μέχρι πρότεινος αντιδήμαρχος, Σπύρος Καρβούνης, υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από το  δήμαρχο.

Ο κος Καρβούνης συνοδεύει την παραίτησή του με την ακόλουθη επιστολή:

«Όπως είναι ήδη γνωστό υπέβαλα την παραίτησή μου από την θέση του Αντιδημάρχου Λευκάδας. Είναι μια απόφαση που παίρνει κανείς με μεγάλη δυσκολία όταν βρίσκεται στην αρχή της προσπάθειάς του και δεν έχουν ακόμη φανεί αποτελέσματα. Όμως οι συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί στο Δήμο δεν μου έδιναν δυνατότητα άλλης επιλογής.

Ανέλαβα τη θέση του Αντιδημάρχου πριν 8 μήνες με μοναδικό σκοπό να προσφέρω ό,τι είχα δυνατότητα και μπορούσα στο τόπο μας. Όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα, μερικές φορές ίσως και με υπερβολή, να είμαι συνεπής στο στόχο μου.

Το τελευταίο διάστημα όμως σε σημαντικά τεχνικά θέματα, αρμοδιότητάς μου, υπήρξε διαφωνία και διαφορετική προσέγγιση στην αντιμετώπισή τους. Έτσι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν δεν μου επέτρεπαν πλέον να συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου.

Θα παραμείνω Δημοτικός Σύμβουλος και θα προσπαθήσω να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στη κοινή προσπάθεια του Δημοτικού Συμβουλίου μας για την ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους-συνεργάτες μου στο Δήμο για την γόνιμη συνεργασία που είχαμε τους 8 αυτούς μήνες που περάσαμε μαζί.»

(Πηγή: www.lefkadapress.gr)