ΣΥΝ: Χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις για το νερό

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ  ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  ENANTIA ΣΤΟ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

 

Η  ΝΕ Λευκάδας του Συνασπισμού χαιρετίζει τη μεγάλη συγκέντρωση και κινητοποίηση του Λευκαδίτικου λαού της 26 και 27 Σεπτεμβρίου , που οργανώθηκαν  από την Συντονιστική Επιτροπή των Φορέων, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού και στην παράδοση του για είκοσι χρόνια στην υπό πώληση ΕΥΔΑΠ  Α.Ε.

Εκατοντάδες συμπολίτες μας διαδήλωσαν τη θέλησή τους  για την προστασία του κοινωνικού αγαθού του νερού, από την παράδοσή του μέσω των μνημονιακών ρυθμίσεων τρόικας και κυβέρνησης στο μονοπωλιακό κεφάλαιο ξένο και ντόπιο.

Η κοινή δράση των πολιτών που συσπειρώνονται στον αγώνα για το αγαθό του νερού μέσα από την Συντονιστική Επιτροπή των Φορέων, αποτελεί την ελπιδοφόρα προοπτική  για να μην προχωρήσει  και να ανατραπεί αυτή η απαράδεκτη απόφαση που πήρε η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας μέσα στον Αύγουστο.

Το μέτωπο των φορέων διευρύνεται μέρα με τη μέρα ,δημιουργώντας μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία ,ενάντια στη μειοψηφία μιας  δημοτικής παράταξης που ελέω Καλλικράτη, μέσα από ένα απαράδεκτο πλειοψηφικό  εκλογικό σύστημα, έγινε πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας.

Είναι σίγουρο ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί έως τη δικαίωσή του.

–  ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ  ΜΝΗΜΟΝΙΟ  20 ΧΡΟΝΩΝ

 

– ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

– ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ  ΑΓΑΘΟ

 

 

Λευκάδα 27/9/2011

 

Η ΝΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ